Η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται να επιστρέψει με το “Φως στο Τούνελ”, από νέο κανάλι, το Mega, στο οποίο μεταγράφεται και μετράει αντίστροφα πλέον για την πρεμιέρα της επιτυχημένης εκπομπής της.

Έτσι λοιπόν στις 22 Οκτωβρίου και δη στις 23:30, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με το “Φως στο Τούνελ” και μαζί με την ομάδα της, ετοιμάζονται και πάλι για αποκαλύψεις, μέσω των ερευνών που κάνει η εκπομπή αλλά και των πληροφοριών που συλλέγει από απλούς πολίτες-μάρτυρες.

Η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται για αποκαλύψεις που θα καθηλώσουν σε μυστηριώδεις εξαφανίσεις και ανεξιχνίαστες δολοφονίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η δημοσιογράφος μαζί με την ομάδα της για την πρεμιέρα ετοιμάζουν εκπλήξεις που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Αν και προσπαθούν να κρατήσουν το δυνατό θέμα της πρεμιέρας… μυστικό και να μην το διαρρεύσουν σε άλλα Μέσα, όλα δείχνουν πως έχουν ετοιμάσει κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό.

Με 27 χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση, η Αγγελική Νικολούλη ξέρει πλέον πώς να… κρατάει ξύπνιο το τηλεοπτικό κοινό μέχρι τις 03.00 τα ξημερώματα. Αρκετοί λοιπόν ισχυρίζονται πως η έρευνα της εκπομπής θα αφορά πιθανότατα το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Θυμίζουμε άλλωστε, πως την περσινή σεζόν, το «Φως το Τούνελ» είχε κλείσει με μία έκτακτη εκπομπή για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπου είχαν αφήσει πολλά υπονοούμενα για πιθανό συνεργάτη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Επιπλέον, είχαν παρουσιαστεί και συνομιλίες του ίδιου του πιλότου με τη Νικολούλη!

Λέτε να υπάρχει συνέχεια ή κάποια συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές; Λίγες ώρες υπομονή…  

Ο πρώτος στην Ελλάδα που αποκάλυψε τον δολοφόνο στα Γλυκά Νερά - Τον σταματούσε η Νικολούλη (Vid)

Στις 14 Μαΐου μεταδόθηκε το πρώτο «Φως στο Τούνελ» αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν.

Εκεί, εντύπωση είχε προκαλέσει η στάση του εν αποστρατεία αστυνομικού διευθυντή Θανάση Κατερινόπουλου, ο οποίος κλήθηκε πολλάκις να… σταματήσει να μιλά, καθώς όσα ακούστηκαν στον αέρα του «Τούνελ» παραήταν νωρίς να ακουστούν από επίσημα χείλη.

Ο Κατερινόπουλος στην πρώτη εκπομπή της Νικολούλη μετά το έγκλημα, έλεγε ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά και πως είναι πολύ περίεργο αυτό που (δεν) έκανε ο σύζυγος. Τόνιζε, συγκεκριμένα, ότι οι πιλότοι είναι εκπαιδευμένοι σε περίπτωση ανάγκης να μην καλούν στο 100, αλλά στο 112. Δεν μπορούσε, λοιπόν, -μεταξύ άλλων- να εξηγήσει γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση στην οποία έπρεπε να προχωρήσει μηχανικά, λόγω της εκπαίδευσής του.

«Κύριε Κατερινόπουλε, για να μην παρερμηνεύουν όσα λέμε, ας προσέχουμε λίγο», είπε η Νικολούλη με τον ίδιο να απαντά: «Μα δεν μιλάμε για παρερμηνεία!».

«Θέλω να πιστεύω ότι έχουν κάνει αναπαράσταση και με τα… τηλέφωνα και σε όλα. Στον τρόπο χειρισμού του τηλεφώνου. Αν δεν κάνανε να κάνουν! Πώς το κατάφερε;», είπε ρίχνοντας τα βέλη του και συνέχισε: «Είναι πολυδιάστατη υπόθεση αυτή. Οι Αρχές δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα μα τίποτα χωρίς να το ερευνήσουν. Πάντα ξεκινάμε από το σημείο που έγινε το έγκλημα – υποθέτω ότι έγιναν οι αυτοψίες.  Το παράθυρο οδηγεί στο υπόγειο. Άρα οι άνθρωποι ίσως γνώριζαν το εσωτερικό του σπιτιού.

Είναι μια υπόθεση που πρέπει να ερευνηθεί από παντού. Και από το προσωπικό και από το εργασιακό περιβάλλον του πιλότου. Τα πάντα. Πού μίλησε, με ποιους μίλησε, προβλήματα που είχε στο εργασιακό του περιβάλλον, προβλήματα που είχαν μεταξύ τους. Οι Αρχές έχουν πολλή δουλειά… Δεν είναι μια τυχαία δολοφονία, που μπήκαν να κλέψουν, πήραν τα λεφτά και έφυγαν».

Πίστευε δε ότι η επικήρυξη των δραστών δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, καθώς «αυτοί που πρέπει να μιλήσουν, δεν θα το κάνουν για τα λεφτά».

Η Νικολούλη από τη μεριά της, προσπάθησε επανειλλημένα να «βάλει φρένο» στον χειμαρρώδη Κατερινόπουλο, ο οποίος απουσίαζε από την επόμενη εκπομπή, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα μάτια των τηλεθεατών.

«Γιατί κυρία Νικολούλη δεν τον αφήνετε να μιλήσει;», ήταν ένα μόλις από τα σχόλια που δέχτηκε η δημοσιογράφος στο βίvτεο της εν λόγω εκπομπής.

 

 

Δείτε τι είπε και λίγες ώρες πριν την ομολογία: