Facebook Pixel Ράδιο Αρβύλα - Αντώνης Κανάκης: Απόφαση Κανάκη για Ράδιο Αρβύλα - Έρχεται και τέταρτος - Αυτός είναι ο αντι-Παναγιωτόπουλος! (Vid)
Life
| 2022-09-05 09:20:00

Απόφαση Κανάκη για Ράδιο Αρβύλα - Έρχεται και τέταρτος - Αυτός είναι ο αντι-Παναγιωτόπουλος! (Vid)

Sportdog Team
Απόφαση Κανάκη για Ράδιο Αρβύλα - Έρχεται και τέταρτος - Αυτός είναι ο αντι-Παναγιωτόπουλος! (Vid)

Τεράστια ανατροπή με την εκπομπή του ΑΝΤ1, καθώς ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις και οι συνεντεύξεις με το πρόσωπο που θα εμφανίζεται από φέτος μαζί με την υπόλοιπη παρέα.
 

Μπορεί να επιστρέφουν αργά, όμως ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του έχουν ξεκινήσει από τώρα τις ετοιμασίες για τη νέα σεζόν. Όπως έχει ήδη γραφτεί, την σκυτάλη στην εκπομπή θα δώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Νοέμβριο, μόλις δηλαδή ολοκληρωθεί το τηλεπαιχνίδι “Εκατομμυριούχος”.

Οι “Αρβύλα” γυρίζουν στη βάση τους αρχές Νοεμβρίου, με την εκπομπή να προβάλλεται από Δευτέρα ως Πέμπτη, στις 20:00. Τις Παρασκευές συνεχίζει δυναμικά το Βινύλιο, με τα αφιερώματα που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Τι συμβαίνει, όμως, με την καρέκλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ποιος θα γίνει μέλος των Ράδιο Αρβύλα, παίρνοντας τη θέση του; Πολλοί είχαν αναρωτηθεί την προηγούμενη σεζόν εάν θα υπάρξει κάποια αντικατάσταση, με την ομάδα να συνεχίζει κανονικά, δίχως νέες προσθήκες.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η παραγωγή σκέφτεται να εντάξει στην “παρέα” των Ράδιο Αρβύλα ένα ακόμη μέλος, το οποίο θα κάθεται στη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχοντας, όμως, διαφορετικό ρόλο από εκείνον.

Τηλεοπτικό σχόλιο στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, έχει γίνει κρούση σε κάποιους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, χωρίς να έχει συμφωνηθεί ακόμη κάτι.

Στόχος τους είναι να βρουν ένα άτομο που θα μπαίνει εμβόλιμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σχολιάζοντας θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας και της showbiz. Φυσικά, δε θα βρίσκεται στο πλατώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως το Μουντιάλ δε θα επηρεάσει καθόλου τη ροή των δύο εκπομπών (Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο). Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα βγαίνουν κανονικά στον αέρα στις 20:00. Αμέσως μετά, θα ακολουθούν αγώνες κι αθλητικές εκπομπές.

 

 

Πηγή: youfly.com

Κουκλάρα έφυγε απο το "Ράδιο Αρβύλα" και δήλωσε: "Το έχω κάνει ΟΚΤΩ φορές σε μια μέρα" (ΦΩΤΟ)

Δύο είναι οι κουκλάρες που πέρασαν απο το «Ράδιο Αρβύλα» και άφησαν το στίγμα τους μέσα απο την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη! Φυσικά πλέον καμία απο τις δύο δεν βρίσκεται μαζί τους και η κάθε μια έχει τραβήξει τον δικό της δρόμο.

Η Ευγενία Σαμαρά είναι η ηθοποιός που μέσα απο τον Σασμό φέτος καθήλωσε με τον ρόλο της το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά η Χριστίνα Μουστάκα που έχει εξαφανιστεί απο την τηλεόραση, όχι όμως και απο το Instagram!

Είναι πανέμορφη, έχει φανατικούς θαυμαστές στο ανδρικό κοινό και ξέρει πώς να τους κρατάει πάντα σε …εγρήγορση. Πώς να κρατηθείς όταν ακούς τέτοια πράγματα.

Η Χριστίνα Μουστάκα, πρώην παρουσιάστρια Internet στο «Ράδιο Αρβύλα» και συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Namaste» στο κανάλι «Ε», έχει κάνει κατά καιρούς απίθανες δηλώσεις για το κρεβάτι της, προκαλώντας …πυρετούς!

«Έχω κάνει σ@ξ 8 φορές σε μια μέρα. Εγώ δεν είχα το πρόβλημα για το παραπάνω. Το πρόβλημα το είχε ο άλλος. Το καλύτερο είναι να το κάνεις με κάποιον που γουστάρεις πολύ»!

Ποιος μπορεί να μη γουστάρει τη Χριστίνα Μουστάκα και να μην ονειρεύεται να σπάσει το ρεκόρ της;

Απολαύστε τις φωτογραφίες της Χριστίνας Μουστάκα όπως είναι τώρα!

Πηγή: tvfreaks.gr

 

Αγνώριστη σήμερα η Χριστίνα Μουστάκα - 10 χρόνια μετά τους "Ράδιο Αρβύλα" - Η... ακατάλληλη ΦΩΤΟ!

Τη Χριστίνα Μουστάκα τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την πρώτη της τηλεοπτική παρουσία στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη.

Το μελαχρινό κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα, με την παρουσία του αλλά και με τις σέξι εμφανίσεις του, έδινε πάντα μια διαφορετική νότα, ευχάριστη και… αποκαλυπτική.

Η Χριστίνα Μουστάκα τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της παρουσίασης ρίχνοντας βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια (έχει εταιρία ρούχων) και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Πάντως, παραμένει κουκλάρα. Δείτε τις τελευταίες τις φωτογραφίες!

 

H Χριστίνα Μουστάκα ολόγυμνη στην μπανιέρα - Η φωτογραφία με το ντους που έριξε το ίντερνετ!

Η εμφάνιση της στην εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα πριν από μια 12ετία περίπου μας έκανε να έχουμε τους δέκτες μας πάντα στον ΑΝΤ1 τα απογεύματα αρχικά και στη συνέχεια τα βράδια.

Και η Χριστίνα Μουστάκα ήταν πάντα συνεπής με το ραντεβού της με το ανδρικό κοινό αφού είχε πολλές καυτές παρουσίες.

Εκτός από τις τηλεοπτικές της όμως εμφανίσεις υπήρξαν και οι φωτογραφήσεις στα περιοδικά με τη Χριστίνα να μην είναι φειδωλή και να τολμάει να τα δείξει όλα πάντα με καλλιτεχνικό και καλαίσθητο τρόπο.

Πάντα για χάρη των ανδρών που την ερωτεύτηκαν και την στήριξαν. Σε μια από αυτές το μοντέλο μπήκε στη ντουζιέρα ολόγυμνη με το τηλέφωνο ανά χειράς και άνοιξε τη βρύση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags