Facebook Pixel Έλενα Ακρίτα - Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Πόλεμος" με Μαυρίκιο και Ακρίτα - "Τελείωσε" το ζευγάρι με μία πρόταση - Την πάει στα δικαστήρια (Vid)
Life
| 2022-10-17 09:20:00

"Πόλεμος" με Μαυρίκιο και Ακρίτα - "Τελείωσε" το ζευγάρι με μία πρόταση - Την πάει στα δικαστήρια (Vid)

Sportdog Team
"Πόλεμος" με Μαυρίκιο και Ακρίτα - "Τελείωσε" το ζευγάρι με μία πρόταση - Την πάει στα δικαστήρια (Vid)

Η γνωστή δημοσιογράφος... τα έχωσε άσχημα στον τραγουδιστή και μετά την ατάκα της για την κρεβατοκάμαρά του, αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους δικαστικά!
 

Έξαλλος φάνηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που αναφέρθηκε σε πρόσφατο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα στο podcast το οποίο παρουσιάζει.

Η Κύπρια δημοσιογράφος σχολίασε την υπερέκθεση που έχει δεχτεί από τις πρωινές εκπομπές το ζευγάρι, η οποία οδήγησε στο γεγονός να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την εκπομπή #AsiaExpress, στην οποία είχαν λάβει μέρος.

Ο Μαυρίκιος έσπευσε να δηλώσει ότι η δημοσιογράφος έχει «εμμονή» μαζί του και πως για να σταματήσει να ασχολείται μαζί του θα κινηθεί δια της νομικής οδού.

Η Ακρίτα είχε πει χαρακτηριστικά στο podcast που παρουσιάζει, αναφερόμενη στο ζευγάρι που μονοπωλεί τα θέματα στα πρωινάδικα εδώ και μήνες: «Στην περίπτωση Μαυρικίου καθόλου δεν φταίνε τα πρωινάδικα. Μόνοι τους έκαναν υπερέκθεση της ζωής τους. Όταν λες 48 ώρες μετά τον γάμο «ήμασταν συνέχεια στο κρεβάτι». Συγγνώμη, δεν σας φταίνε οι άλλοι».

Σε δηλώσεις τους στην εκπομπή #SuperΚατερίνα το ζευγάρι αναφέρθηκε σε αυτό και έδωσε τη δική του απάντηση. «Πρώτη φορά απαντώ δημόσια για αυτό το θέμα. Γιατί εδώ και 6 μήνες μας έχει τρελάνει η κυρία Ακρίτα», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχει θέμα με εμάς, δεν ξέρω τι την έχει πιάσει. Δεν θα την πάρει την απάντηση από τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα. Δεν θα δώσουμε αξία σε αυτό το πράγμα γιατί έχω κουραστεί. Εκτός αν θέλει άλλη μία αγωγή.

Μετά που κέρδισε ο κύριος Σεφερλής να κερδίσει άλλη μια και ο κύριος Μαυρίκιος. Δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με ανθρώπους που μας δηλητηριάζουν. Υπάρχει και η νομική οδός. Καταρχήν την σέβομαι, την εκτιμώ, το ξαναλέω. Ντρέπομαι να της απαντήσω. Αυτή δεν θα έπρεπε να ντρέπεται όμως;»

Ενώ σε αντίστοιχες δηλώσεις του ζευγαριού στην εκπομπή #OpenWeekend, ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου και Ιλάειρα Ζήση δήλωσαν σε σχέση με την Έλενα Ακρίτα ότι «Τον λόγο έχουν οι δικηγόροι μου»

Η απάντησή της Έλενας Ακρίτα στις αγωγές που ετοιμάζει εναντίον της ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

 

Η Έλενα Ακρίτα θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές αναφέροντας: «Και μια οφειλόμενη απάντηση στον Μ.Μαυρικίου που απειλεί με μηνύσεις. Ούτε οι πρωινές εκπομπές του φταίνε ούτε κανείς. Μόνος του άνοιξε την πόρτα της κρεββατοκάμαράς του και τώρα υβρίζει αυτούς που μπήκαν μέσα στο δωμάτιο».

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags