Facebook Pixel Καταγγελίες Λιάγκα για Στημένο Survivor! Βατικανό ο Ατζούν στον ΣΚΑΪ
Life
| 2023-01-27 09:40:00

Καταγγελίες Λιάγκα για… στημένο Survivor - "Βατικανό ο Ατζούν στον ΣΚΑΪ" - Βόμβα και από Πηλίδη!

Sportdog Team
Καταγγελίες Λιάγκα για… στημένο Survivor - "Βατικανό ο Ατζούν στον ΣΚΑΪ" - Βόμβα και από Πηλίδη!

Τρομερή επίθεση στον Τούρκο παραγωγό από τον γνωστό παρουσιαστή, ενώ διάσημος αθλητής που βρέθηκε δίπλα προέβη σε αποκαλύψεις που θα φέρουν τρομερές αντιδράσεις.
 

Ο Γιώργος Λιάγκας καθημερινά σχολιάζει τις εξελίξεις στο Survivor και μάλιστα εδώ και μέρες… φωνάζει πως η παράνομη σχέση Καρολίνας-Μάριου που προκάλεσε αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο και στην Αθήνα λόγω της παράλληλης σχέσης με τον Bo, ήταν «στημένη» από την παραγωγή.

Μάλιστα, όταν του είπαν πως ο γνωστός τραγουδιστής την έχει ήδη ξεπεράσει, ανέφερε: «Ξεπερνιέται τόσο γρήγορα το κέρατο; Να μας τον τρόπο ο Bo αν τα κατάφερε να την ξεπεράσει. Πάντως τα επεισόδια τα βλέπει και τα σχολιάζει όσο τον αφορούν. Μη λέμε τα ψέματα που λένε άλλοι.

Ποιος ρωτάει τον ΣΚΑΪ. Ο Ατζούν αποφασίζει, κάνει ό,τι θέλει. Είναι Βατικανό. Έχω περάσει εγώ και ξέρω. Δεν τον αγγίζει κανείς. Ο ΣΚΑΪ παίρνει την κασέτα και την παίζει»!

Στη συνέχεια, απηύθυνε ερώτηση στον Γιώργο Πηλίδη που ήταν μαζί στο πάνελ, αν πιστεύει πως ο Bo θα πάει και αυτός στο παιχνίδι, και εκείνος είπε «πολύ πιθανό».

Από εκεί και πέρα, ο πετυχημένος αθλητής που βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τόνισε πως ήξερε από πριν για το ειδύλλιο του Καρολίνας με τον Πρίαμο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για να μπει στο παιχνίδι!

 

Σκάνδαλο μεγατόνων στo Survivor: Βρέθηκε ντοπέ παίκτρια- Στον αέρα το παιχνίδι, έξαλλος Ατζούν (Vid)

Προετοιμασία εδώ και μήνες έκαναν οι περισσότεροι παίκτες του Survivor All Star, καθώς ήξεραν πως το ριάλιτι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο φέτος, ενώ προφανώς θέλουν και να παραμείνουν όσο περισσότερο γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να πάρουν και περισσότερα χρήματα.

Κάποιοι… έλιωσαν στα γυμναστήρια από το καλοκαίρι και ορισμένοι βρήκαν άλλους, πιο γρήγορους τρόπους για να «φουσκώσουν» και να έχουν δυνάμεις για τα αγωνίσματα κι ωραία εικόνα για την κάμερα.

Αυτό τουλάχιστον υπονόησε ο Γιώργος Λιάγκας. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μου λένε γυμναστηριακοί φίλοι μου που ξέρουν, εγώ δεν έχω ιδέα, ότι πολλοί παίκτες έχουν πάει… προετοιμασμένοι στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να το πω και τηλεοπτικά. Έτσι μου λένε, οι γυμναστηριακοί τα γνωρίζουν αυτά.

Και τότε ειπώθηκε στην εκπομπή πως «ισχύει και μάλιστα βρέθηκε παίκτρια, στην οποία έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και της ζήτησαν να χαμηλώσει τον πήχη για να σώσουν την τηλεοπτική χρονιά»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 3ο λεπτό:

 

 

Αποκάλυψη ΣΟΚ για διάσημη παίκτρια Survivor - ΔΕΝ φαντάζεστε πώς πέρασε αναπτήρα στο παιχνίδι!

Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό, με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, κλήθηκα κατά τη διάρκεια της κουβέντας να απαντήσει γιατί δεν πήρε φέτος μέρος στο παιχνίδι.

«Δεν θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς. Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν θέλω να το τρώω. Έγινε μια φορά, έχω κι ένα παιδί και δεν θα το άφηνα -το αφήσαμε μία, δύο, τρεις, δεν έχει. Είναι 9 ετών», είπε αρχικά η Ειρήνη Κολιδά.

«Αυτό που είδα ήταν All Star Παλαίμαχων. Πραγματικά απογοητεύτηκα», πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μία... πιπεράτη αποκάλυψη για τον αναπτήρα που είχε περάσει η ίδια στο παιχνίδι χωρίς να το γνωρίζει η παραγωγή, αλλά και για το πού τον είχε κρύψει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 3ο λεπτό:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags