Facebook Pixel Ανδρέας Μικρούτσικος - Survivor: Νέο κάνδαλο στο Survivor - Αποκάλυψη Μικρούτσικου για κλοπές - "Αν σκάψουν το χώμα, θα βρουν…"!
Life
| 2023-01-28 15:18:00

Νέο κάνδαλο στο Survivor - Αποκάλυψη Μικρούτσικου για κλοπές - "Αν σκάψουν το χώμα, θα βρουν…"!

Sportdog Team
Νέο κάνδαλο στο Survivor - Αποκάλυψη Μικρούτσικου για κλοπές - "Αν σκάψουν το χώμα, θα βρουν…"!

"Δεν είναι μόνο τα κινητά που έχουν μαζί τους, υπάρχουν κι άλλα. Τέσσερις παίκτες μου το έχουν επιβεβαιώσει", ανέφερε on camera κι έκανε επίθεση στον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι για τους κανόνες και τα ρόστερ.

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα κι απάντησε για τον Survivor All Star και τον Άρη Σοϊλέδη.

«Είναι κάτι στο οποίο μπορεί να απαντήσει μόνο η παραγωγή. Δεν ξέρω αν είναι αδικία ή δίκαιο. Είναι ένας από τους παίκτες που σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στο Survivor γιατί όταν μιλάμε για All Star, μιλάμε για τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά και τους πιο δημοφιλείς.

Καθόλου δεν στενοχωριέται. Όχι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την παραγωγή. Αυτήν την στάση που έχει ο Άρης να μην δίνει απαντήσεις, θεωρούν ότι κάτι έχει συμβεί.

Δεν έχει συμβεί τίποτα παραπάνω από αυτό που εσείς έχετε παρακολουθήσει τηλεοπτικά.

Για τον γάμο τους είπε: «Νομίζω ότι πριν το καλοκαίρι. Για να μην λέω και μεγάλα πράγματα γιατί βλέπεις ότι καμια φορά υπόλογίζεις άλλα πράγματα, αλλά ο Θεός στα φέρνει λίγο διαφορετικά. Δίνουμε λίγο χρόνο για να έχουμε καλύτερη προετοιμασία».

ΒΟΜΒΕΣ Μικρούτσικου για Survivor!

Τη συνέντευξη σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος όχι μόνο υπερασπίστηκε τον Άρη Σοϊλέδη και τα… έχωσε άγρια στον Ατζούν, αλλά αναφέρθηκε και στα «κλοπιμαία» των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

«Τον Άρη Σοϊλέδη τον σταύρωσαν. Τον εκτιμώ, είναι η ενσάρκωση του Survivor. Έχουμε τον Ντάνο, αλλά δεν υπήρχε πιο εύστοχος και γρήγορος παίκτης. Κι αν είναι τιμωρία για ένα κινητό, ας σκάψουν εκεί που μένουν τα παιδιά, για να βρουν τις τροφές που κρύβουν τα παιδιά από τις διπλανές αποθήκες. Έχω μιλήσει με τέσσερα άτομα και μου το έχουν επικυρώσει. Με τα κιλά έκλεβαν. Survivor είναι, ας επιβίωναν. Ο καλύτερος παίκτης του Survivor είναι εκτός. Πού είναι ο Τζέιμς, πού είναι ο Ντάνος; Γιατί το λένε All Star…», ανέφερε σχετικά.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Αποκάλυψη για διάσημη του Survivor - Προσθετική στήθους πριν τον Αγ. Δομίνικο - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο!

Όλοι οι παίκτες πριν μπουν στο Survivor All Star έχουν παραδεχθεί πως πριν μπουν στο ριάλιτι φέτος, έκαναν για μήνες προετοιμασία, ώστε να παρουσιαστούν σε καλή κατάσταση και ανταγωνιστικοί. Κάποιοι προφανώς ήθελαν να προσέξουν και την εικόνα τους και για αυτό έβγαλαν έξω από την πρώτη μέρα τους κοιλιακούς και τα γυμνασμένα σώματά τους.

Υπάρχει όμως και μία παίκτρια που το… τερμάτισε, καθώς πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως έκανε προσθετική στήθους. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το δημοφιλές προφίλ στο Instagram «Soula Glamourous» για την Καρολίνα Καλύβα.

Μάλιστα, παραθέτει και σχετική φωτογραφία. Ιδού:

 

Ποια Βαλαβάνη; Η ξανθιά με αποκαλυπτικό μαγιό… έβαλε φωτιά στο Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ και ο σκηνοθέτης μας χάρισε με το καλημέρα νέα καυτά πλάνα.

Τα κορίτσια έκαναν ηλιοθεραπεία με τα αποκαλυπτικά τους μαγιό, την ίδια ώρα που τα αγόρια το είχαν ρίξει στο ψάρεμα.

Δείτε τα πλάνα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags