Η πολυαναμενόμενη άφιξη στο Survivor All Star της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι γεγονός. Η Κύπρια τραγουδίστρια έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και προστέθηκε αμέσως, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στην κόκκινη ομάδα όπου και βρίσκεται ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί» τόνισε, αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

«Θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και προσπαθούσα να είμαι κουλ όσο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μέχρι να έρθει μια κίνηση από κάποιο άτομο το οποίο οφείλει να του εξηγήσει κάποια πράγματα. Αυτή την κίνηση δεν την είδα, πόσο μάλλον όταν η Ευρυδίκη δεν μπορούσε να κρατηθεί και είπε στον Μάριο τι ακριβώς συμβαίνει έξω».

 

 

Όταν στην πορεία της ημέρας, το θέμα έσκασε στην καλύβα των κόκκινων… ο Σπύρος Μαρτίκας κάλεσε με φωνή και ένταση τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη «να εξηγηθεί γιατί έχει εκθέσει δύο κυρίες σε όλη την Ελλάδα». Και ο Μάριος ήρθε για να ξεσπάσει, πρώτα, απέναντι στον φαρμακοποιό του Survivor All Star. «Δεν κρύβομαι πίσω από καμία κάμερα. Εδώ δεν έχω έρθει για να βγάλω τα προσωπικά μου αλλά να αγωνιστώ σε ένα ριάλιτι επιβίωσης» υπογράμμισε, εκνευρισμένος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

 

 

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μαλ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί» φώναξε, εν συνεχεία, η Ελευθερία Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μπροστά σε όλη την κόκκινη ομάδα του Survivor All Star.

«Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου» ξέσπασε η νέα παίκτρια του Survivor All Star με τον συμπαίκτη της να ακούει δίχως αντίδραση.

«Χέσ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κω..ο! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου» τόνισε, μεταξύ άλλων πολλών… γαλλικών, η νέα παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ».

 

 


Πηγή: zappit.gr