Facebook Pixel Αποκάλυψη γιγατόνων! Η Τουρκία στέλνει πυρίτιδα και χάλυβα στο Ισραήλ με πλοία
| 2023-11-18 03:15:00

Αποκάλυψη γιγατόνων! Η Τουρκία στέλνει πυρίτιδα και χάλυβα στο Ισραήλ με πλοία

του Γεωπόλδου
Αποκάλυψη γιγατόνων! Η Τουρκία στέλνει πυρίτιδα και χάλυβα στο Ισραήλ με πλοία

Μπορεί ο Ερντογάν να επιτίθεται στο Ισραήλ αποκαλώντας το τρομοκρατικό κράτος η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

Στις 15 Νοεμβρίου 2023 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε μία ακόμα επίθεση κατά του Ισραήλ. Ο πρόεδρος της Τουρκίας το χαρακτήρισε «τρομοκρατικό κράτος», κατηγορώντας το ότι διαπράττει εγκλήματα πολέμου και παραβιάζει το διεθνές δίκαιο στη Γάζα. Εννοείται, ότι το Ισραήλ σήκωσε το γάντι και υπενθύμισε στον Ερντογάν, ότι υποστηρίζει τρομοκράτες και δη τη Χαμάς.

Απ’ότι φαίνεται ο νεοσουλτάνος είναι μέγιστος υποκριτής, γιατί η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ο Γεωπόλδος εδώ είναι να σας δείξει την πραγματική εικόνα…

Πριν μερικές ημέρες, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Saadet,  Σαμπρί Τεκίρ επεσήμανε ότι ενώ συνεχίζονται ορισμένες εκστρατείες μποϊκοτάζ κατά του Ισραήλ, το οποίο συνεχίζει τις επιθέσεις του σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους στη Γάζα, οι εμπορικές σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ διατηρούνται. 

 «Το έχουμε πει πολλές φορές: «Οι ΗΠΑ και η Αγγλία στέλνουν πολεμικά πλοία στην περιοχή, γιατί όχι;»,  ενώ λέγαμε αυτά τα λόγια, τα πλοία μας ταξίδευαν σε αυτές τις περιοχές. Τα πλοία μας πήγαιναν εκεί, αλλά πήγαιναν να βοηθήσουν το Ισραήλ, όχι την Παλαιστίνη. Στέλναν εμπορικά πλοία, όχι πολεμικά. Αποστολές από τα λιμάνια μας εξακολουθούν να στέλνονται σε Ισραήλ κάθε μέρα. Αυτή η αποστολή συνεχίζεται ακόμα. Τα εμπορεύματα περιλαμβάνουν επίσης μπαρούτι και χάλυβα. Όλα αυτά είναι υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή όπλων», είπε ο Τεκίρ.

Πρόσθεσε ότι η Τουρκία κατέχει την τρίτη θέση στις εξαγωγές της προς το Ισραήλ. «Οι πολίτες μποϊκοτάρουν τα ισραηλινά προϊόντα  με την ενθάρρυνση ορισμένων ιδρυμάτων και η κυβέρνηση στέλνει τουρκικά προϊόντα στο Ισραήλ».

«Θέλουμε η κυβέρνηση να δείξει έστω και το ένα χιλιοστό της ευαισθησίας που δείχνουν οι νοικοκυρές μας για να αποφεύγουν να αγοράζουν τα προϊόντα τους όταν ψωνίζουν», σύμφωνα με την τουρκική Krttv.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κόμμα Saadet(Κόμμα Ευτυχίας) είχε συμμαχήσει στις εκλογές στην Τουρκία το 2023 με το Κόμμα του Μέλλοντος (Gelecek Partisi), του Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο τελευταίος υπήρξε υπουργός εξωτερικών των κυβερνήσεων Ερντογάν και συγγραφέας του βιβλίου «Στρατηγικό Βάθος», πάνω στο οποίο βασίζεται η αναθεωρητική τουρκική εξωτερική πολιτική…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags