Facebook Pixel «Με πόνους στη… μέση»
| 2011-03-14 09:16:00

«Με πόνους στη… μέση»

«Με πόνους στη… μέση»

Στην κακή μέρα των χαφ του Ολυμπιακού στην Τούμπα στάθηκε ο Βασίλης Καραπιάλης, για το αποτέλεσμα εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε σχετικά στην εφημερίδα «Εξέδρα» και σχολίασε για το ντέρμπι εναντίον του «δικέφαλου του Βορρά»:

«Ο Ολυμπιακός έχασε μια πρώτης ευκαιρία να καθαρίσει το πρωτάθλημα από χθες. Και ήταν ευκαιρία γιατί προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 και είχε δυο κλασικές ευκαιρίες να κλειδώσει το παιχνίδι από νωρίς.

Όμως δεν το έκανε και δέχθηκε ένα γκολ σε πολύ άσχημη χρονική στιγμή. Αντί να πάει με 0-1 τουλάχιστον στα αποδυτήρια, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε από ένα λάθος της άμυνας και εκεί άλλαξε η ψυχολογία. Ο ΠΑΟΚ πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο και μπόρεσε να πάρει τη νίκη. εκτός από το πρώτο 25λεπτο πάντως, ο Ολυμπιακός δεν μου άρεσε στην Τούμπα. Είχε σε μέτρια ημέρα το βαρόμετρο της ομάδας, τον Ιμπαγάσα, ενώ γενικά δεν τράβηξαν τα χαφ και δεν τροφοδοτήθηκαν οι επιτεθικοί. Οι ακραίοι χαφ ήταν κακοί (Ρόμενταλ, Ζαϊρί) αλλά και ο Ντουντού δεν βοήθησε.

Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, ενώ στο δεύτερο μέρος η ομάδα ήταν νευρική. Πρέπει να προβληματιστεί ο προπονητής γιατί για άλλο ένα ματς η ομάδα παίζει καλά μόνο για ένα διάστημα και όχι για αρκετή ώρα. Και δεν τίθεται θέμα κούρασης, αφού εδώ και καιρό δεν έχει ματς μεσοβδόμαδα.

Σίγουρα παραμένει ακόμα το αδιαφιλονίκητο φαβορί, είναι στο +10, όμως απομένουν τέσσερις αγώνες και χρειάζεται προσπάθεια και καλύτερη απόδοση μέχρι τέλους. Κάποιοι παίκτες πρέπει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο και γενικότερα η ομάδα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και κυρίως να έχει μεγαλύτερη διάρκεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags