Facebook Pixel Αποκάλυψη Ρομπέρτο για το μέλλον του!
| 2015-06-19 21:26:00

Αποκάλυψη Ρομπέρτο για το μέλλον του!

Αποκάλυψη Ρομπέρτο για το μέλλον του!

Διαβάστε τι είπε ο Ισπανός άσος για τον Ολυμπιακό, το συμβόλαιο του, την πιθανή επιστροφή του στην Ισπανία και το ενδιαφέρον της Βαλένθια. Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Marca» ο Ρομπέρτο θέλησε να βάλει τέλος στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με πιθανή αποχώρησή του από το Λιμάνι, τονίζοντας πως έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο.

Επίσης τόνισε πως δεν θέλει να γυρίσει τώρα στην Ισπανία, όμως η ατάκα πως η ατάκα περί... νέων αναζητήσεων στην καριέρα του, κάπως μπερδεύει την κατάσταση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως έχουν και τα λεγόμενά του για την αποχώρηση Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!


Αναλυτικά:

Για τη φετινή σεζόν «Ηταν μια εξαιρετική πορεία, για πρώτη φορά στην καριέρα μου κέρδισα δυο τίτλους σε μια σεζόν. Αν και υπήρχαν ορισμένα μειονεκτήματα, στο τέλος φτάσαμε στους στόχους». 

Για την αποχώρηση του Μίτσελ «Ηρθε από το πουθενά κι έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα. Από τότε που ήρθε δεν θα μπορούσα να φανταστώ άλλη φιγούρα προπονητή που να μην ήταν ο Μίτσελ. Εκανε μεγάλη προσπάθεια στο να υπογράψω και μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Δέθηκα αρκετά με τον Μίτσελ και το τεχνικό τιμ»

Για την Εθνική Ισπανίας «Είμαι έτοιμος για την πρόκληση, κάνω τα πάντα για να κερδίσω μια θέση. Θα έρθει η στιγμή όταν πρέπει να έρθει...»

Για τον Κασίγιας «Ο Ικερ είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου και της χώρας μας. Αξίζει μεγάλο σεβασμό. Υπάρχουν πράγματα που πληγώνουν και μπορούν να επηρεάσουν. Ο Κασίγιας έχει την εμπειρία να αντεπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής». 

Για τον Ντε Χέα «Τον ήξερα από μικρό. Τον αντιμετώπισα πέρσι στο Champions League και είμαι ενθουσιασμένος για το πως εξελίχθηκε. Είναι κορυφαίος γκολκίπερ και εκπαιδευμένος για κάθε πρόκληση, ώστε να χειριστεί όλα τα είδη των καταστάσεων»

Για ενδεχόμενη επιστροφή στην Ισπανία: «Στο μέλλον θα ήθελα, αλλά δεν μετανιώνω που έχω βρεθεί στο εξωτερικό και θα συνεχίσω να είμαι για όσο καιρό χρειαστεί. Έχω παίξει και έχω κερδίσει με τις μεγαλύτερες ομάδες σε Πορτογαλία και Ελλάδα, με Μπενφίκα, Ολυμπιακό, αλλά στο τέλος, η ιδιοσυγκρασία μου με κάνει να θέλω να ζητήσω νέους προορισμούς στην καριέρα μου. Μένω με την εμπειρία όλων αυτών των αγώνων στην Ευρώπη που αποτέλεσμα και τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου»

Για το ενδιαφέρον της Βαλένθια «Πάντα είναι ωραίο να ακούγεται το όνομά σου και να μιλάνε για σένα οι μεγάλοι σύλλογοι. Αλλά είμαι ήρεμος, κάνω τις διακοπές μου και θέλω να απομονωθώ από τα πάντα. Εχω τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν σχεδιάζω κάτι άλλο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags