Facebook Pixel "Κοιτάει" Ισπανία, αλλά ο Ιβάν θέλει την υπέρβαση!
| 2016-08-29 23:05:00

"Κοιτάει" Ισπανία, αλλά ο Ιβάν θέλει την υπέρβαση!

"Κοιτάει" Ισπανία, αλλά ο Ιβάν θέλει την υπέρβαση!

Στον ΠΑΟΚ συζητούν με δύο επιθετικούς από το Ισπανικό πρωτάθλημα, όμως η εντολή του Σαββίδη είναι για κάτι καλύτερο. Πόσα είναι τα λεφτά που θα «σκάσει» για τον φορ…

Εδώ και πολύ καιρό οι διοικούντες του ΠΑΟΚ έχουν γνωστοποιήσει ότι κινούνται για την απόκτηση επιθετικού και μάλιστα θα είναι ο παίκτης για τον οποίο θα ξοδευτεί το μεγαλύτερο κομμάτι του μπάτζετ.

Για την ακρίβεια, οι Θεσσαλονικείς έχουν καταλήξει σε μία λίστα παικτών για τη θέση του σέντερ φορ, αυτή τη στιγμή εξετάζουν ποιον από αυτούς θα ντύσουν τελικά στα "ασπρόμαυρα" και φιλοδοξούν πως θα ανακοινώσουν τη μεταγραφή άμεσα, ίσως και αύριο το πρωί! Ήδη διέρρευσαν τα ονόματα των Άλβαρο Βάσκεθ της Χετάφε και Μικού της Μικού της Ράγιο Βαγιεκάνο, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός που θα έρθει τελικά θα είναι κάποιος… τρίτος!

Πάντως, παρά την οικονομική υπέρβαση που θα γίνει, ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει θα κινείται σε διαφορετική λογική από αυτή που εφαρμόζει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Κοινώς, δεν πρόκειται να είναι ένα όνομα "αεροδρομίου¨ όπως λέμε ή ένας δεύτερος Μπερμπάτοφ, αν θέλετε.

Έχοντας πάρει το μάθημα από την απόκτηση του Βούλγαρου το περασμένο καλοκάιρι, οι Θεσσαλονικείς θα λειτουργήσουν φέτος με πιο ποδοσφαιρικά κριτήρια. Έτσι, αντί για έναν "κράχτη" που θα φέρει ενθουσιασμό στην αρχή, αλλά αμφίβολα αποτελέσματα στη συνέχεια, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα αποκτήσουν έναν φιλόδοξο επιθεικό σε καλή ηλικία με την προοπτική να προσφέρει στην ομάδα και στο παρόν και στον μέλλον.

Πάντως, ακόμα κι αν δεν είναι σούπερ σταρ, ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ θα... αμείβεται ως τέτοιος αφού -όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει- θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας με το κόστος της να ξεπερνά κατά πάσα πιθανότητα τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΟΛΚΑΣ: Αγορά ή δανεισμός, μακριά από ελεύθερο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags