Facebook Pixel Πρώην άσος τού ΠΑΟ πιάστηκε να διαβάζει «Γαύρο»!
| 2016-09-14 22:15:00

Πρώην άσος τού ΠΑΟ πιάστηκε να διαβάζει «Γαύρο»!

Πρώην άσος τού ΠΑΟ πιάστηκε να διαβάζει «Γαύρο»!

Πριν λίγο καιρό ήταν από τα αγαπημένα παιδιά τής «πράσινης» εξέδρας και της Θύρας 13, αλλά πλέον έχει περάσει στο απέναντι στρατόπεδο και δηλώνει οπαδός τού Ολυμπιακού...

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ποδοσφαιρική ιστορία τής Ελλάδας, όταν παίκτες που είχαν διακριθεί με τον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να πάρουν μεταγραφή στον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό ή και το αντίστροφο. 

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο έχει ακολουθήσει και ο συγκεκριμένος παίκτης, ο οποίος από φανατικός "πράσινος", δηλώνει, πλέον, ένθερμος υποστηρικτής των Ερυθρολεύκων. 

Ο λόγο για τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος όσο καιρό υπερασπιζόταν την εστία τού Παναθηναϊκού, διατηρούσε εξαιρετική σχέση με την εξέδρα και είχε εκδηλώσει φανερά την αγάπη του για το Τριφύλλι, ωστόσο από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στο Λιμάνι, έκανε μεγάλη στροφή, μέχρι που δήλωσε το καλοκαίρι ότι από μικρός ήταν Ολυμπιακός.

Ο Καπίνο πλέον, όντας ένας από τους λίγους Έλληνες τού "ερυθρόλευκου" ρόστερ που θεωρούνται βασικοί, έχει "αναβαθμιστεί" φέτος ως αντικαταστάτης του Ρομπέρτο και δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν στο πρόσωπό του τον επόμενο αρχηγό τής ομάδας.

Ο νεαρός πορτιέρο, πάντως, έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του συλλόγου και σήμερα μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πτήσης για την Ελβετία, εθεάθη να διαβάζει στο αεροπλάνο την εφημερίδα «Γαύρος»!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags