Facebook Pixel Ανάλυση Τσάρλυ: Ομάδα χωρίς ταλέντο o Παναθηναϊκός
| 2017-01-06 09:41:00

Ανάλυση Τσάρλυ: Ομάδα χωρίς ταλέντο o Παναθηναϊκός

Ανάλυση Τσάρλυ: Ομάδα χωρίς ταλέντο o Παναθηναϊκός

Απέναντι στο σφιχτό 5-3-2 του Πλατανιά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε ένα συντηρητικό σχήμα.

Εχοντας πολλές και σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός, ο Ουζουνίδης ξεκίνησε με τον Ρέις δίπλα στον Κουρμπέλη και τον Λουντ πίσω από τον Μπεργκ. Εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο πως οι γραμμές ήταν κοντά μεταξύ τους, αλλά παρέμειναν πολύ χαμηλά και ήταν φανερό πως η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού δεν είχε ταλέντο.

Η μπάλα δεν έφτανε στον Μπεργκ, μεταφορά από τον άξονα δεν υπήρχε και ο μοναδικός τρόπος βάσει τακτικής να βγει επίθεση ήταν με ατομική ενέργεια κάποιου ακραίου ποδοσφαιριστή που στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθε.

Ο Πλατανιάς έβγαλε ξεκούραστα το ημίχρονο και το παιχνίδι κυλούσε σε χώρους που δεν ένιωθε την παραμικρή απειλή, με τη μοναδική ευκαιρία να την έχει δημιουργήσει η ομάδα του Παράσχου με ένα σουτ του Γιακουμάκη εκτός περιοχής.

Το πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόταν, σφύριζε και υπερβολικά πολύ ο Ζαχαριάδης και έπαιξε κι αυτός τον ρόλο του στο να μη δούμε παιχνίδι. Ο κυριότερος πάντως λόγος ήταν πως η ομάδα που έπρεπε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας δεν είχε ποιότητα.

Ο τραυματισμός του Στανισάβλιεβιτς έφερε και αλλαγή συστήματος στον Πλατανιά. Ο Παράσχος εφάρμοσε το 4-2-3-1 από το 36ο μέχρι το 56ο λεπτό, όταν και ο Ουζουνίδης έβγαλε τον Ρέις και πέρασε στην επίθεση τον Λέτο παίζοντας με δύο φορ. Στο διάστημα που ο Παράσχος έπαιξε με 4-2-3-1 υπήρχαν περισσότεροι χώροι για τον Παναθηναϊκό και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία στο 55ο λεπτό με το πλασέ του Μπουμάλ. Μετά την ευκαιρία του Μπουμάλ, ο Παράσχος επέστρεψε στο αρχικό 5-3-2 και ξαναβρήκε την αμυντική ασφάλεια η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός στην επανάληψη είχε πιο ζωηρό τον Μπουμάλ, ο Λέτο κράτησε την μπάλα λίγο πιο ψηλά, αλλά ποιότητα στη σκέψη και στις επιλογές δεν υπήρχε. Στο 74ο λεπτό ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε ένα στημένο και ένα λανθασμένο διώξιμο του Τελάντερ και άνοιξε το σκορ. Για το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έπαιξε τα ρέστα του, είχε στην περιοχή τους Ρινάλντι, Μπεργκ, τον Λέτο πίσω τους, στο γήπεδο Βλαχοδήμο, Βιγιαφάνιες.

Βρήκε μία τελική στο 86ο λεπτό με τον Μπεργκ, που δεν είχε καλή γωνία και εκτέλεσε πάνω στον Σωτηρίου. Ο Πλατανιάς κέρδισε εύκολα και ο Ουζουνίδης ξέρει πως έχει πολλή δουλειά να κάνει.

πηγή εφημερίδα "Goal"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags