Facebook Pixel Έτσι θα πας ταμείο με τον Ολυμπιακό!
| 2015-09-16 18:04:00

Έτσι θα πας ταμείο με τον Ολυμπιακό!

Έτσι θα πας ταμείο με τον Ολυμπιακό!

Το «διπλό» της Μπάγερν έχει χαμηλή απόδοση, ενώ και η έδρα των Πειραιωτών είναι δυνατή. Ποια είναι η πρόταση για να πληρωθείς; Σίγουρα δεν το είχες σκεφτεί!

Στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται ο Ολυμπιακός καθώς στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου καλείται να αντιμετωπίσει την Μπάγερν. Δύσκολο το έργο των ερυθρολεύκων απέναντι σε μια ομάδα η οποία ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Χαμηλές οι αποδόσεις του διπλού, οι γηπεδούχοι μπορούν να κρατήσουν έστω μέχρι και το 28’ την εστία τους ανέπαφη, σημείο το οποίο βρίσκουμε στην απόδοση 1,83 στον Stoiximan, ο οποίος προσφέρει το ματς με 0% γκανιότα. Να δεχθεί παραπάνω από 2 κίτρινες κάρτες ο Ολυμπιακός επέλεξε ο DSuker στην απόδοση 2,10, με τους Young Guns να "κιτρινίζουν" τους Μουζουάκου και Ελαμπτελαουί στην απόδοση 3,25 αντίστοιχα.

Επιστροφή στον Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό που συγκριτικά με πέρυσι έχει αρκετά πιο δύσκολο έργο για την κατάκτηση της 3ης θέσης, μιλώντας πάντα βάσει αντιπάλων και ρεαλιστικών στόχων. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποτελεί βατό αντίπαλο αλλά Μπάγερν και Άρσεναλ εμφανίζονται αρκετά πιο βελτιωμένες από πέρυσι και δύσκολα θα «χαρίσουν» βαθμούς στους πρωταθλητές Ελλάδος κάτι το οποίο έκαναν πέρυσι Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Πάντως εντός έδρας την περασμένη σεζόν είχε το απόλυτο με 3/3 νίκες, κάτι ανάλογο θέλει να πράξει και φέτος.

Στο πρωτάθλημα Ελλάδος ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία πρωταθλητισμού καθώς μετά από 3 αγωνιστικές έχει το απόλυτο με 3/3 νίκες, στο τελευταίο του παιχνίδι επικράτησε αρκετά εύκολα εντός έδρας του Πλατανιά με 3-1. Η αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Κρήτης αποτελούσε τεστ ετοιμότητας για τους ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα ενόψει Μπάγερν Μονάχου.

Στα αγωνιστικά νέα ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μιλιβόγιεβιτς (τιµωρηµένος από το παιχνίδι µε την Ντνίπρο) και τον Γιάννη Μανιάτη. Επιστρέφει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, συνέχισε το ατοµικό πρόγραµµα αλλά λογικά θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή με τον Kασάμι όμως όπως όλα δείχνουν να αποτελεί τον παρτενέρ του Καμπιάσο στη μεσαία γραμμή.

Το βήμα παραπάνω με τον Πεπ Γουαρδιόλα στον πάγκο θέλει να κάνει η Μπάγερν καθώς μετά το περσινό «κάζο» από την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του θεσμού ο φετινός τελικός της διοργάνωσης αποτελεί πρωταρχικό στόχο. Το πρωτάθλημα της Γερμανίας η Μπάγερν με το υλικό που διαθέτει θα μπορούσε να το πάρει και με τεχνικό χαμηλότερου βεληνεκούς γι' αυτό και αν ο Ισπανός αν αποτύχει και φέτος θα αποχωρίσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Εύκολο το περσινό έργο της Μπάγερν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, στο μοναδικό παιχνίδι το οποίο δυσκολεύτηκε ήταν αυτό στην Πορτογαλία για τον πρώτο αγώνα των «8» κόντρα στην Πόρτο από την οποία και ηττήθηκε 3-1, τυπική διαδικασία η ρεβάνς στο Μόναχο (6-1).

Στο πρωτάθλημα Γερμανίας οι Βαυαροί έχουν το απόλυτο με 4/4 νίκες και μαζί με την Ντόρτμουντ βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς. Στο τελευταίο τους παιχνίδι με την βοήθεια της διαιτησίας κατέβαλαν αρκετά δύσκολα με 2-1 την αντίσταση της Άουγσκμπουργκ στο Μόναχο με τον Ντάγκλας Κόστα να ξεγελάει τον διαιτητή του αγώνα κερδίζοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Στα αγωνιστικά νέα ο Πεπ Γουαρδιόλα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ο Μεντχί Μπενατιά (βασικός αμυντικός),  Ρόµπεν, Ριµπερί και Γκέτζε, με τους Ντάγκλας Κόστα και Μούλερ (αναγκαστικά) να γεπανδρώνουν τις πτέρυγες των Γερμανών.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ολυμπιακός (4-3-2-1): Roberto, Elabdellaoui, da Costa, Siovas, Masuaku, Kasami, Cambiasso, Pardo, Dominguez, Hernani, Ideye
Μπάγερν Μ. (3-4-3): Neuer, Rafinha, Boateng, Alaba, Lahm, Alonso, Vidal, Thiago, Müller, Lewandowski, Costa

Key stat: O Ολυμπιακός σε συνολικά 5 εντός έδρας αναμετρήσεις με Γερμανικές ομάδες για το Τσάμπιονς Λιγκ μετράει 3-1-1.

 

Ψύχραιμη η ματιά του γνωστού τηλεοπτικού παρουσιαστή ο οποίος έδωσε την δική του πρόβλεψη για το επερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Συμπέρασμα: o Tάκης μπορεί να προβλέπει θρίαμβο, η αλήθεια είναι όμως ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ δύσκολο βράδυ μπροστά του. Η Μπάγερν είναι "μηχανή" στα ματς των ομίλων και αναμένεται έξτρα προσεκτική ώστε να ξεκινήσει με το δεξί, ενώ ο Πεπ Γουαρδιόλα θέλει να κλείσει τα στόματα των επικριτών του με μια νίκη στο θεσμό από τον οποίο και θα κριθεί η υστεροφημία του όσον αφορά το πέρασμα του από τη Γερμανία. Οι πρωταθλητές Ελλάδος δύσκολα θα πάρουν μεγάλα ρίσκα από νωρίς, και με τη βοήθεια του "Γ. Καραϊσκάκης" μπορούν να αντέξουν στην αρχική πίεση των Βαυαρών.  1,83 πληρώνει στον Stoiximan το ενδεχόμενο να επιτευχθεί γκολ μετά το 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Με 0% γκανιότα προσφέρει το ματς ο Stoiximan. Να δεχθεί παραπάνω από 2 κίτρινες κάρτες ο Ολυμπιακός επέλεξε ο DSuker στην απόδοση 2,10, με τους Young Guns να "κιτρινίζουν" τους Μουζουάκου και Ελαμπτελαουί στην απόδοση 3,25 αντίστοιχα.

Γιάννης Καραγιαννίδης

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags