Facebook Pixel Τεράστιος Διαμαντίδης, θέλει τον ΠΑΟ... κορυφαίο!
| 2015-07-21 23:08:00

Τεράστιος Διαμαντίδης, θέλει τον ΠΑΟ... κορυφαίο!

Τεράστιος Διαμαντίδης, θέλει τον ΠΑΟ... κορυφαίο!

Διαβάστε πώς ο αρχηγός, απέδειξε ότι είναι... τρελός Παναθηναϊκός.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μπορεί πέρυσι να μην έκανε την τρομερή χρονιά, ωστόσο ετοιμάζεται φέτος για... σπουδαία πράγματα, παρότι έχει ακόμα έναν χρόνο παραπάνω στην πλάτη του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γνωρίζει πολύ καλά πως στο Τριφύλλι «φτιάχνεται» μία ομάδα με δυνατό ρόστερ, ικανή να διεκδικήσει τίτλους και να επιστρέψει στα σαλόνια της Ευρωλίγκα. Μάλιστα, για να υπάρξει αυτό, για να έρθουν δηλαδή ξανά παίκτες στο ΟΑΚΑ που θα... ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα κάνουν φυσικά πιο «εύκολη» την μπασκετική του ζωή, βοήθησε και ο ίδιος. Έμπρακτα, όχι στα λόγια!

Τι έκανε ο Διαμαντίδης; Έκοψε χρήματα ή καλύτερα δέχθηκε να κοπούν χρήματα από το δικό του συμβόλαιο, έτσι ώστε να «ελαφρύνει» το μπάτζετ και να μπορούν να γίνουν επενδύσεις σε μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «ψαλίδι» θα είναι πολύ μεγάλο, καθώς στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Μήτσος, οι ετήσιες αποδοχές του από 1.7 εκατ. ευρώ που ήταν φέτος, θα πέσουν περίπου στις 900.000 ευρώ!

Η εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν φαίνεται να... χαλάει ιδιαίτερα τον Διαμαντίδη, καθώς δέχθηκε την μείωση, γνωρίζοντας πως τα χρήματα θα πέσουν στις μεταγραφές για να έρθουν καλοί παίκτες. Άλλωστε από το Τριφύλλι (ΔΙΚΑΙΩΣ) τόσα χρόνια έχει πάρει πολλά λεφτά και τώρα ξέρει καλά πως αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή. Και πιστέψτε μας, την δεδομένη στιγμή, αυτό φαίνεται να τον νοιάζει περισσότερο από το ποσό στο συμβόλαιο...

** Έκπληξη! Εκεί θα πάει ο Μπουρούσης; Έρχεται ξανά Ελλάδα; Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags