Facebook Pixel Κετσετζόγλου: «Ξεπουπουλιασμένα κοτόπουλα»
| 2016-04-01 17:18:00

Κετσετζόγλου: «Ξεπουπουλιασμένα κοτόπουλα»

Κετσετζόγλου: «Ξεπουπουλιασμένα κοτόπουλα»

Για αρχή να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι υπέρ του έθιμου της πρωταπριλιάς στον τύπο. Αρα ότι διαβάζεται δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Το ότι ο Σκουρλέτης υπεγραψε πάντως είναι χθεσινή είδηση οπότε δεν τίθεται θέμα πρωταπριλιάς για αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό δεν αμφισβητειται. Από κανονικους ανθρώπους βέβαια γιατί τα μίκι μάους που μας έχουν πρήξει τόσα χρόνια είναι βέβαιο πως κάτι θα βρουν να πουν. Οταν εχει φτάσει να ειπωθεί και τελικά να γίνει και θέμα ότι η μελέτη περιβαλοντικών όρων δεν θα περάσει επειδή το γηπεδο δεν έχει χώρο για... στίβο ή βόλεϊ τότε σίγουρα μπορούμε να τα περιμένουμε όλα. Και θα δούμε κι άλλα στην πορεία. Σίγουρα κάποιοι θα έχουν λεφτά για πέταμα και θα πάνε πάλι στο ΣΤΕ για την άδεια. Να ξαναχάσουν και να τελειώνει το θέμα, χωρίς καθυστερηση βέβαια αφού το ΣΤΕ χάρη στον φίλο μας τον Αρη έχει κρίνει τα πάντα και έχει αποφανθεί. Ασε που βλέπω την εκδικαση της υπόθεσης μετά τον... πρώτο αγώνα στην Αγιά Σοφιά. Οπως όλα δείχνουν λοιπόν με τα νούμερα, τους εχθρούς της ΑΕΚ, κάποιους πληρωμένους “δολοφόνους” που τελικά είχαν... νεροπίστολα και τους οικολόγους της πλάκας που θα τους ήθελα παρόντες όταν πέφτουν τα 41 δεντρα και κυρίως όταν θα μπαίνουν τα 5000 δέντρα και θάμνοι που η ΑΕΚ υποχρεούται να βάλει στο άλσος.

Με τους “εχθρούς” μάλλον τελειώσαμε λοιπόν αφού πλέον οι κραυγούλες τους θυμίζουν ξεπουπουλιασμένα κοτοπουλάκια όμως υπάρχουν πάντα οι... φίλοι. Ενα συνονθύλευμα γραφικών, πονηρών αλλά και λαμόγιων με εμμονή, οι τελευταίοι, στο σχέδιο του δεύτερου νόμου Γρανίτσα που για ιδιοτελείς λόγους τον βλέπουν ακόμη... ζωντανό ενώ έχει πεθανει προ πολλού. Θα τους βρούμε μπροστά μας σύντομα ενώ ήδη έχουν κάνει τις κινήσεις τους ρίχνοντας μπόλικο δηλητήριο όλα αυτα τα δύο χρόνια της εκνευριστικής αναμονής που η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης πάλευαν με Θεούς και δαίμονες και αυτοί προσπαθουσαν να πείσουν τον κόσμο ότι για όλα, ακομη και τα... κάπιταλ κοντρολς, φταίγαμε εμείς. Σε πρόσωπα βασικός στόχος ήταν ο Ανδριόπουλος. Οχι επειδή φοβούνται να χτυπήσουν τον γάιδαρο και βαράνε το σαμάρι αλλά γιατί έχουν τον δικό τους... πρότζεκτ μάνατζερ σταντ μπάι όπως και το δικό τους σχέδιο.

Η ιστορία μπορεί να μην έχει οικονομικό ενδιαφέρον για τους χρηματοδότες του έργου όμως έχει σίγουρα για τα λαμόγια. Και πλέον μόνο ένα τρόπο έχουν να παίξουν ρόλο. Την διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Τόσο καιρό ψάχνονται για διοικηση πρωτοδικειου. Επειδή είναι... χαζούληδες αυτό τελείωσε. Πέταξε το πουλάκι. Ερχονται οι εκλογές. Γρήγορα. Εκεί θα παίξουν το τελευταιο τους σοβαρό χαρτί. Οι φύλακες έχουν γνώση. Και το έγκλημα του 2005 έγινε μία φορά. Δεύτερη ζωη δεν έχει...

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags