06/06/16 - 20:52

Στο Μαξίμου ο Γκάλης

Τρέχουν οι εξελίξεις για τη μετονομασία του ΟΑΚΑ, κλείστηκε ήδη το ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο SportDog από τον Γιώργο Κογκαλίδη.

Στο Μαξίμου ο Γκάλης
44.607views 0shares

Η υπόσχεση της Κυβέρνησης, έτσι όπως εκφράστηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, υλοποιείται.

Και μάλιστα με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον Νίκο Γκάλη!

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό της χώρας, προκειμένου αμέσως μετά να ανακοινωθεί η οριστική μετονομασία του ΟΑΚΑ σε "Νίκος Γκάλης". Μια κίνηση με σπουδαίο συμβολισμό, αρχικά για τον ίδιο τον "Νικ", αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ, που από το 1987 και μετά ζει… μόνιμη Άνοιξη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει με την παρουσία του και την κοινή φωτογραφία (αλλά και ολόκληρο το τελετουργικό, που ακολουθεί σε τέτοιες περιπτώσεις) μεγαλοπρέπεια στην απόφαση για μετονομασία του ΟΑΚΑ. Κι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχει αποκατασταθεί και μια ιστορική αδικία (λόγω της άρνησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου), τόσο απέναντι στον Γκάλη, όσο και συνολικά απέναντι στη γενιά που μας έκανε να λατρέψουμε το μπάσκετ.
 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK