Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα σχέδια του Αλμέιδα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-30 00:44:00

Το σχέδιο του Αλμέιδα για τη νίκη με Ολυμπιακό - "Παίζονται" τρεις θέσεις, τι θα γίνει με Άμραμπατ;

Sportdog Team
Το σχέδιο του Αλμέιδα για τη νίκη με Ολυμπιακό - "Παίζονται" τρεις θέσεις, τι θα γίνει με Άμραμπατ;

Ο Ματίας Αλμέιδα επεξεργάζεται τη στρατηγική του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να μείνει στην κορυφή.

Η ΑΕΚ δίνει σπουδαίο ματς την Κυριακή (31/03) κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Τσακίρης αποκάλυψε τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα της OPAP Arena.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ της Ένωσης τόνισε πως ο Αργεντινός τεχνικός θα βάλει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και μίλησε για τα πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλαν για Ιωαννίδη, "φρένο" σε Κομπότη - Στην Αθήνα ομάδα με... 22 εκατ. για Λιβάι, τι ζητάει ο Μελισσανίδης!

Αρχικά, είναι δεδομένο πως «παίζονται» οι δύο θέσεις των εξτρέμ: εκτίμησε πως αν ο Γκατσίνοβιτς ξεκινήσει βασικός, τότε ο Άμραμπατ θα αγωνιστεί στα δεξιά, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιλεχθεί ο Ελίασον στην αριστερή πλευρά, με τον Μαροκινό απέναντί του.

Τέλος, αποκάλυψε πως μάχη για φανέλα βασικού δίνουν οι Πήλιος και Χατζισαφί, βάζοντας στο τραπέζι το γεγονός ότι ο Αλμέιδα έχει δείξει στα ντέρμπι ότι εμπιστεύεται παίκτες με περισσότερη εμπειρία.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags