Facebook Pixel Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα για Μπεργκ; Οι φήμες που "αναστατώνουν" τον Παναθηναϊκό πριν τον ΠΑΟΚ
| 2017-05-16 11:15:00

Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα για Μπεργκ; Οι φήμες που "αναστατώνουν" τον Παναθηναϊκό πριν τον ΠΑΟΚ

Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα για Μπεργκ; Οι φήμες που "αναστατώνουν" τον Παναθηναϊκό πριν τον ΠΑΟΚ

Τι τρέχει με τον παικταρά του Τριφυλλιού λίγες ώρες πριν από τον "τελικό" με τον Δικεφάλο; Ποιες είναι οι φήμες που θα ανάψουν φωτιές στους Πράσινους; Διαβάστε για να μαθαίνετε...

Μετά τη δήλωση που έκανε ο Μπεργκ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για μέλλον του Σουηδού επιθετικού, εν μέσω, μάλιστα, κρίσιμων αγώνων του Τριφυλλιού για τα πλέι οφ.

Ένα από τα τελευταία που γράφτηκε ανέφερε ότι για τον σούπερ σταρ του Τριφυλλιού, υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τη Γουέστ Μπρομ, η οποία φέρεται, μάλιστα, να έστειλε και σκάουτερ για να τσεκάρει τον παίκτη στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Όντως ο αγγλικός σύλλογος συνηθίζει να αγοράζει έμπειρους παίκτες, αλλά προτιμάει λύσεις δοκιμασμένες εντός συνόρων. Πρόκειται για ομάδα που ψάχνει για μπακ απ του 27χρονου Σάλομον Ροντόν και θεωρείται ακραίο, αν και έχει την οικονομική δυνατότητα, να ξοδέψει 10 εκ. ευρώ για αναπληρωματικό επιθετικό, 32 ετών. Πέρυσι, πάντως, έσπασε τα ταμεία προσφέροντας στη Ζενίτ 18 εκ. λίρες για τον βασικό της σέντερ φορ.

Όπως και να έχει, το πιο πιθανό είναι ο σκάουτερ της αγγλικής ομάδας να βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη για άλλον παίκτη και όχι για τον Σουηδό άσο, αν και κανείς δεν μπορεί να το πει με απόλυτη σιγουριά, από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς ο έμπειρος φορ τράβηξε τα βλέμματα με το γκολ του και τη γενικότερη παρουσία του.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει δεδομένα κανένα ενδιαφέρον από τη Γουότφορντ, η οποία επίσης κυκλοφόρησε ότι έχει στο στόχαστρό της τον Μάρκους Μπεργκ.

Αυτό που, πάντως, έχει σημασία είναι ότι αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι το πιο ...καυτό για τον Σουηδό, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι θα φτάσουν στα γραφεία του Τριφυλλιού υψηλές προτάσεις για τον παίκτη, ο οποίος παρουσιάζει τάσεις φυγής για πρώτη φορά μετά τον ερχομό του στους Πράσινους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags