Facebook Pixel «Η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσική κατάσταση»
| 2014-05-30 21:18:00

«Η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσική κατάσταση»

«Η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσική κατάσταση»

​Για την ομοφυλοφιλία και τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά την νίκη της Κοντσίτα στην Eurovision μίλησε η Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια ξέσπασε λέγοντας πως «η ομοφυλοφιλία κατά τη γνώμη μου είναι μια κατάσταση φυσική. Απαράδεκτο να λέει η εκκλησία ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια όπως η παιδοφιλία. Απαράδεκτο από ανθρώπους που διδάσκουν την αγάπη».

Όσο για την Κοντσίτα της οποίας πήρε από την πρώτη στιγμή το μέρος; Εξηγεί πως:

«Όταν είδα τους ημιτελικούς, πρώτα απ΄όλα συγκινήθηκα με το τραγούδι. Δεν έβλεπα, γιατί ήμουν στην κουζίνα και κάτι έκανα. Γυρνάω λοιπόν στην τηλεόραση και βλέπω την Κοντσίτα. Αισθητικά όχι μόνο δεν με ενόχλησε, αλλά το βρήκα και ενδιαφέρον! Δεν καταλαβαίνω τις φοβερές αντιδράσεις εν έτει 2014 για έναν άνθρωπο που είναι άντρας και φορά γένια, να θελήσει να φορέσει περούκα. Μια drag queen είναι!»

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «ο ρατσισμός δεν έχει όρια», ξεκαθαρίζοντας τι είναι Χριστιανή:

«Να δηλώσω ότι είμαι Χριστιανή με τον τρόπο που θέλω και πιστεύω και αισθάνομαι αυτή την επαφή με το θεό μου, τη φύση μου, που με κάνει να ισορροπώ στη ζωή μου και να είμαι καλός άνθρωπος και να μην πειράζω κανέναν, το οποίο είναι και η αρχή της ελευθερίας».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον εγγονό της, δεν κρύβει την περηφάνια της:

«Είναι 8 μηνών και στέκεται στα πόδια του ο άτιμος. Με το που του τραγουδάω με κοιτά στα μάτια και στο πως κινώ το στόμα μου, και του αρέσει πάρα πολύ η μελωδία. Χαμογελά αβίαστα».
Όσο για το αν θα την δούμε κάποια στιγμή στο «Voice»; Το αποκλείει, λέγοντας πως «δεν θα με δείτε, και δεν είμαι εναντίον. Απλά δεν έχω το χρόνο και δεν θέλω να κουράζομαι! Δεν με παίρνει να τρέχω από εδώ κι από εκεί»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags