Facebook Pixel Γυναίκα πετάει έξω με τις… κλωτσιές ληστή που την απειλεί με όπλο! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2016-08-27 15:48:00

Γυναίκα πετάει έξω με τις… κλωτσιές ληστή που την απειλεί με όπλο! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Γυναίκα πετάει έξω με τις… κλωτσιές ληστή που την απειλεί με όπλο! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο...

Mία γυναίκα στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νορμανδίας, αντιμετώπισε έναν ληστή που την απειλούσε με όπλο μπροστά στο πρόσωπό της με τα ίδια τα χέρια της, πετώντας τον έξω από το μαγαζί στο οποίο είχε εισβάλει προφανώς για να αποσπάσει την είσπραξη.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας κατέγραψε εξ ολοκλήρου το απίστευτο σκηνικό. Η Ναταλί Λεκλέρκ Πιλάν, ιδιοκτήτρια ενός μίνι σούπερ μάρκετ, αντίκρισε ξαφνικά έναν οπλοφόρο στο μικρό της κατάστημα, ενώ μέσα υπήρχε μία πελάτισσα με ένα μωρό στο καρότσι. Η ιδιοκτήτρια με μία απίστευτη ψυχραιμία και γενναιότητα, πήρε το μωρό στην αγκαλιά της, έκανε στην… άκρη με το χέρι της τον ληστή και ακούμπησε με ηρεμία το βρέφος πίσω από έναν πάγκο.

Ακολούθως άρχισε να μιλά έντονα στον ληστή και να τον σπρώχνει με τα χέρια της. Η γυναίκα γινόταν ολοένα και πιο επιθετική, παρ΄ ότι ο άνδρας την απειλούσε με το όπλο μέσα στο πρόσωπό της. Τότε του έπιασε το όπλο και τον έσπρωξε πίσω με δύναμη. Του πήρε την τσάντα, στην οποία θα έμπαιναν οι εισπράξεις, την πέταξε στην άκρη και άρχισε να τον σπρώχνει προς την πόρτα με τα δύο χέρια της, ενώ εκείνος την απειλούσε, προτείνοντας το όπλο του στο κεφάλι της.

Η Γαλλίδα ιδιοκτήτρια δεν διαισθάνθηκε ούτε στιγμή φόβο, όπως τουλάχιστον φανέρωναν οι κινήσεις της. Με δύναμη που έμοιαζε να αποπνέει από την προσπάθειά της να προασπίσει το βρέφος στο μαγαζί της, πέταξε κυριολεκτικά έξω τον επίδοξο ληστή, ο οποίος θα σκεφτεί πολύ καλά στο μέλλον αν θα ξαναπλησιάσει στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Ο 21χρονος δράστης τράπηκε σε φυγή με το μηχανάκι του, αλλά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία. Οι αστυνομικοί δήλωσαν στα τοπικά Μέσα ότι ήταν τρομοκρατημένος…
 



Πηγή: makeleio.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags