Facebook Pixel Αυτά τα γκολ του Ζιλέ βλέπουν και φτιάχνουν διάθεση οι Ολυμπιακοί! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-06 10:35:00

Αυτά τα γκολ του Ζιλέ βλέπουν και φτιάχνουν διάθεση οι Ολυμπιακοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά τα γκολ του Ζιλέ βλέπουν και φτιάχνουν διάθεση οι Ολυμπιακοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια τέρματα του Βέλγου πολύπειρου άσου που βρίσκεται στο ερυθρόλευκο στόχαστρο βλέπουν περισσοτεροι οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ένα ένα συμπληρώνεται το παζλ στον Ολυμπιακό. Μετά την ανακοίνωση του Εμενίκε, σειρά θα πάρει ο Καρσελά και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται ο Γκιγιόμ Ζιλέ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, του οποίο το βιογραφικό γοητεύει κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της χώρας του και το γαλλικό, ο Βέλγος πολύπειρος μέσος μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στον Ολυμπιακό. Παίζει κυρίως στον άξονα, αλλά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί πραγματικά παντού. Μόνο τερματοφύλακα δεν τον έχουν βάλει οι προπονητές με τους οποίους συνυπήρχε.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει σημειώσει 116 συμμετοχές ως αμυντικό χαφ, 72 ως δεξί μπακ, 38 ως δεξιός εσωτερικός μέσος, 19 ως κεντρικός χαφ, 3 ως φουνταριστός και 2 ως δεκάρι. Έχει μοιράσει στην ποδοσφαιρική του πορεία 46 ασίστ, αλλά διαθέτει και το γκολ. Ο δεξιοπόδαρος παίκτης έχει σκοράρει 88 φορές σε 523 εμφανίσεις στην καριέρα του.

Από τα τέρματα που έχει πετύχει, δύο συγκεκριμένα «φτιάχνουν» τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Γιατί; Επειδή ο Ζιλέ τα είχε πετύχει κόντρα στην ΑΕΚ, στο τελευταίο παιχνίδι της Ένωσης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν την 1η Δεκεμβρίου του 2011, όταν με δύο προσωπικά του τέρματα, η Άντερλεχτ, στην οποία αγωνίστηκε για μία οκταετία (2008-2016), πήρε τη νίκη με 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Θυμηθείτε τα γκολ του Ζιλέ στο 3ο και στο 36ο λεπτό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags