Facebook Pixel Υπάρχει κρυμμένη «βόμβα» μέσα στην ανακοίνωση Γιαννακόπουλου; - Η αινιγματική ατάκα, τι εννοεί...
| 2017-09-13 13:30:00

Υπάρχει κρυμμένη «βόμβα» μέσα στην ανακοίνωση Γιαννακόπουλου; - Η αινιγματική ατάκα, τι εννοεί...

Υπάρχει κρυμμένη «βόμβα» μέσα στην ανακοίνωση Γιαννακόπουλου; - Η αινιγματική ατάκα, τι εννοεί...

Εκτός από το πλάνο του για την ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού αποκάλυψε μάλλον και τις προθέσεις του, εάν και εφόσον αποτύχει το PAO Foundation.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγήκε μπροστά και πήρε επίσημα θέση σχετικά με το ενδιαφέρον του να μπει άμεσα στην ΠΑΕ μέσω του PAO Foundation.

Ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού αποκάλυψε τις προθέσεις του να ενώσει τις δυνάμεις του Τριφυλλιού και ζήτησε γι' αυτό τη στήριξη του κόσμου.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έχει πρόθεση με το όλο εγχείρημα να αναλάβει ο ίδιος την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά να "αποτελέσει τον θεματοφύλακα της Παναθηναϊκής Ιδέας".

Παράλληλα, μίλησε για τη δημιουργία της Παναθηναϊκής Πολιτείας στο ΟΑΚΑ, με συστέγαση όλων των τμημάτων του συλλόγου στις εγκαταστάσεις του ολυμπιακού σταδίου.

Βέβαια, όλα αυτά που δημοσιοποίησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν διαρρεύσει σε μεγάλο βαθμό τις προηγούμενες μέρες στο ρεπορτάζ.

Αυτό που ίσως να αποτελεί μεγάλη είδηση και προκαλεί πολλά ερωτηματικά είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις στην μπασκετική ομάδα, στο ενδεχόμενο που οι οπαδοί δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμά του για το PAO Foundation

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού αναφέρει σε ένα κομμάτι της ανακοίνωσής του:

"Θέλω να πιστεύω ότι αφενός μεν οι επιφανείς Παναθηναϊκοί, αφετέρου δε ο απλός κόσμος, θα ανταποκριθούν άμεσα και με θέρμη στο κάλεσμα μας, δείχνοντας ουσιαστικά εμπράκτως την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό. Σε αντίθετη περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος να επανεξετάσω τη θέση και την εμπλοκή μου στα δρώμενα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου".

Η φράση, φυσικά, που προκαλεί προβληματισμό σχετικά με τα σχέδια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι αυτή: "είμαι υποχρεωμένος να επανεξετάσω τη θέση και την εμπλοκή μου στα δρώμενα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου".

Με μια πρώτη ανάγνωση καταλαβαίνει κανείς ότι αν αποτύχει το εγχείρημα του PAO Foundation, θα αλλάξουν τα δεδομένα στην μπασκετική ομάδα, εκεί που είναι δηλαδή το απόλυτο αφεντικό. Κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι το PAO Foundation έχει σκοπό να συντηρήσει και να ενισχύσει και την ομάδα του μπάσκετ και πως αν δεν προχωρήσει, θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για την επόμενη μέρα του Εξάστερου.

Άλλες υποθέσεις δεν μπορούν να γίνουν, καθώς η διατύπωση στην ανακοίνωση μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά... αινιγματική, ωστόσο δεν αποκλείεται προσεχώς να υπάρξουν οι σχετικές διευκρινήσεις από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags