Facebook Pixel Σενάριο για αποχώρηση του Μακ από τον ΠΑΟΚ!
| 2017-10-28 16:43:00

Σενάριο για αποχώρηση βόμβα στον ΠΑΟΚ; Οι σχέσεις με Λουτσέσκου και ο Σαββίδης!

Sportdog Team
Σενάριο για αποχώρηση βόμβα στον ΠΑΟΚ; Οι σχέσεις με Λουτσέσκου και ο Σαββίδης!

Ποιο μεγάλο αστέρι έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής;

Παρότι θεωρήθηκε ως μία από τις πιο δυνατές μεταγραφές – επιστροφές το φετινό καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος μπορεί να έχει πετύχει κάποια γκολ, με τελευταίο αυτό κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο, όμως οι Θεσσαλονικείς περιμένουν περισσότερα από αυτόν και λόγω του παρελθόντος του και λόγω της κλάσης του.

Άλλωστε, ο Ιβάν Σαββίδης το καλοκαίρι έδωσε ένα μέρος των χρημάτων που εισέπραξε πριν δύο χρόνια για την πώλησή του (σχεδόν τα μισά!) για να τον πάρει πίσω απλώς ως δανεικό και μέχρι τώρα δεν βλέπει την επένδυσή του να αποδίδει στο γήπεδο.

Την ίδια ώρα, ο Ρόμπερτ Μακ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος άλλωστε δεν είχε την καλύτερη άποψη για τον Σλοβέκο, πριν καν έρθει στην Τούμπα. Ο Μακ είχε συνεργαστεί πέρυσι με τον μπαμπά Λουτσέσκου στη Ζενίτ και δεν ήταν στις βασικές επιλογές του.

«Ακούγεται» μάλιστα έντονα, πως ο γιος Λουτσέσκου δεν πήρε και τις καλύτερες συστάσεις, ενώ από την άλλη πλευρά  και ο Μακ ήταν... κάπως απέναντι στον Ρουμάνο με το καλημέρα της συνεργασίας τους, η οποία (στην καλύτερη) χαρακτηρίζεται (σε επίπεδο οικειότητας) ως "ουδέτερη".

Οι σχέσεις λοιπόν του Μακ με τον προπονητή του και η κάκιστη εικόνα του στο γήπεδο, σε συνδυασμό με το κόστος της μεταγραφής του, έχουν επηρεάσει σε έναν βαθμό και την άποψη της διοίκησης. Αν μάλιστα δεν υπάρξει άμεσα βελτίωση, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τούμπα, δεν αποκλείεται να έχουμε… μαντήλια για τον Σλοβάκο, νωρίτερα του αναμενόμενου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags