Facebook Pixel Πώς να φτιάξετε σπιτικά sex toys!
| 2014-06-01 13:20:00

Πώς να φτιάξετε σπιτικά sex toys!

Πώς να φτιάξετε σπιτικά sex toys!

Πριν ξεκινήσουμε, δες μερικές οδηγίες τις οποίες πρέπει να ακολουθήσεις απαραίτητα και αφορούν την ασφάλεια και την υγιεινή.

1. Πριν «παίξεις» με φρούτα και λαχανικά πλύνε τα καλά με ζεστό νερό και αντιβακτηριδιακό σαπούνι. Αν είναι να μπει στο γυναικείο κόλπο, θα πρέπει να του φορέσεις ένα προφυλακτικό, ώστε να αποφύγεις τους τραυματισμούς στις ευαίσθητες περιοχές και τον κίνδυνο να χαθεί κάτι μέσα του.

2. Μη βάζετε στον κόλπο λαχανικά που έχουν ακίδες ή προεξοχές (όπως το καρότο). Επίσης μη χρησιμοποιείτε τα λαχανικά και τα φρούτα για πρωκτικό σεξ, μπορεί να σφηνώσουν στο παχύ έντερο ή να το τραυματίσουν και να χρειαστεί επείγουσα ιατρική βοήθεια!

3. Αν θέλετε τα λαχανικό να είναι χλιαρό η καλύτερη μέθοδος είναι να τα βυθίσετε σε ζεστό νερό. Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιήσετε για ζέσταμα το φούρνο μικροκυμάτων καθώς είναι επικίνδυνο να προκαλέσετε εγκαύματα στις ευαίσθητες περιοχές. Αν δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες αυτές μπορεί να προκαλέσετε τραυματισμούς.

4. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το λαχανικό σε συνδυασμό με δόνηση, βάλτου ένα προφυλακτικό, καθώς η υγρασία των φρούτων και των λαχανικών μπορεί να καταστρέψει τον δονητή.

1. Δονητής αγγούρι!

 

 

Κόψε ένα μικρό κομμάτι από το αγγούρι και πέταξέ το. Εκεί που έκοψες, σκάψε μία κοιλότητα στο πάχος της σφαίρας του δονητή και στο διπλάσιο μήκος. Κόψε ένα κομμάτι σέλερι. Ανοιξε μία τρύπα στο σώμα του αγγουριού, περίπου τέσσερα εκατοστά από το σημείο που το έκοψες. Σπρώξε τη σφαίρα του δονητή μέχρι μέσα και τοποθέτησε το σέλερι με τρόπο ώστε να φτάσει πίσω από τη σφαίρα. Με τον τρόπο αυτό η κλειτορίδα θα νοιώσει τις δονήσεις από το σέλερι!

2. Παπάγια Αιδοίο Masturbator!

Το φρούτο αυτό συνδυάζει την άνετη σάρκα και τους γλιστερούς σπόρους και προσφέρει μία αξέχαστη αίσθηση. Διάλεξε μία ώριμη και μακριά σε μήκος παπάγια ώστε να χωράει το πέος, όχι όμως πολύ παχιά, για να χωράει στο ένα χέρι. Κάνε μία τρύπα στο πίσω μέρος, αφαιρέστε τον πολτό και τους σπόρους, αφήνοντας όσους είναι κολλημένοι στη σάρκα στο βάθος του φρούτου. Η παπάγια είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έναν δονητή – σφαίρα. Στη μεριά που το φρούτο δεν έχει κοπεί και προς το τέλος, πρόσθεσε μία σφαίρα και καλές... δονήσεις.

3. Πεπόνι με αγγούρι για... ιππασία!

Αυτή η δημιουργία προσφέρεται για καβάλημα. Κάνε δύο τρύπες στο πεπόνι σε απόσταση λίγων πόντων η μία από την άλλη. Φρόντισε για το μέγεθος στις δύο τρύπες ώστε τα αγγούρια να τοποθετηθούν με άνεση. Κόψε το αγγούρι σε δύο κομμάτια. Ενα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο. Στο μικρότερο, με ένα μαχαίρι, σχημάτισε ραβδώσεις στην επιφάνεια και τοποθέτησε στη βάση του τη σφαίρα του δονητή. Χαράξτε το μέχρι ένα σημείο ώστε να μπορεί να βγαίνει το καλώδιο του δονητή. Τοποθέτησε το κομμάτι στη μία τρύπα του πεπονιού και το άλλο κομμάτι στην άλλη τρύπα. Ετοιμο! Καβαλιέται και από τις δύο μεριές καθώς μπορεί να προσφέρει κλειτοριδικό ή πρωκτικό οργασμό.

4. Διπλός δονητής αγγούρι!

Διάλεξε το μεγαλύτερο αγγούρι που μπορείς να βρεις. Κοντά στο κέντρο του αγγουριού κάνε δύο μικρές τρύπες στις οποίες θα τοποθετήσεις τις σφαίρες του δονητή οι οποίες θα ακουμπούν στην κλειτορίδα. Μπορείς να τοποθετήσεις και δύο δακτύλιους για μεγαλύτερο ερεθισμό.

5. Δονητής μελιτζάνα!

Η μελιτζάνα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι απαλή, εύκαμπτη, βρίσκεται σε διάφορα μεγέθη και είναι εύκαμπτη. Τοποθέτησε τη σφαίρα του δονητή μέσα στη μελιτζάνα από τη μεριά που έχει το κοτσάνι. Για να ερεθίζεται η κλειτορίδα  χρησιμοποίησε ένα κομμάτι μπρόκολο. Κάνε μία σχισμή στη μελιτζάνα προς το μέρος που βρίσκεται το κοτσάνι και βάλε μέσα το κοτσάνι από το μπρόκολο.

Πηγή: sirina.tv

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags