Facebook Pixel Ο Περέιρα ξεφτίλισε τον Μίτσελ!
| 2015-01-18 23:15:00

Ο Περέιρα ξεφτίλισε τον Μίτσελ!

Ο Περέιρα ξεφτίλισε τον Μίτσελ!

Πώς ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού κατάφερε με μία κίνηση στα παιχνίδια με Ξάνθη και Παναιτωλικό να εκθέσει τον Ισπανό κόουτς; Η απάντηση από έναν ξένο άσο της ομάδας…

Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού είναι στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Ντοσεβί. Με εξαιρετική εμφάνιση και δύο γκολ κόντρα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό απέδειξε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ότι ο Μίτσελ έκανε μεγάλο λάθος που επιδεικτικά δεν τον υπολόγιζε από την αρχή της χρονιάς.

Τα εύσημα, βέβαια, ανήκουν στον Περέιρα, ο οποίος εμπιστεύτηκε τον 26χρονο ακραίο άσο και του έδωσε φανέλα βασικού αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας σε χρόνο ρεκόρ τα προσόντα του. Ο Πορτογάλος είδε, δηλαδή, σε ελάχιστες προπονήσεις αυτά που τόσο καιρό δεν έβλεπε -ή δεν ήθελε να δει- ο Μίτσελ στον διεθνή από τον Τόγκο επιθετικό. Ένας παίκτης εκρηκτικός και μπουκαδόρος που αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες.

Ο Περέιρα διέγνωσε από την πρώτη στιγμή ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού επί Μίτσελ ήταν στα άκρα της επίθεσης και γι΄ αυτό μονιμοποίησε στην ενδεκάδα Ντοσεβί και Αφελάι αλλάζοντας όλη την ανάπτυξη της ομάδας του. Κάτι που, για τους δικούς του ανεξηγήτους λόγους, αγνοούσε ο προκάτοχός του χρησιμοποιώντας στα άκρα ποδοσφαιριστές που δεν ήταν εξτρέμ ή δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στη θέση αυτή.

ΦΟΒΕΡΗ ατάκα Αναστασιάδη για Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο στη συνέντευξη Τύπου! Διαβάστε ΕΔΩ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags