Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανοιχτό μέτωπο Τσίπρα – Κωνσταντοπούλου!
Life
| 2015-05-20 23:37:00

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανοιχτό μέτωπο Τσίπρα – Κωνσταντοπούλου!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανοιχτό μέτωπο Τσίπρα – Κωνσταντοπούλου!

Τα... φάουλ της Προέδρου της Βουλής που εξόργισαν κοινοβουλευτικά στελέχη – Όλο το παρασκήνιο

Ανοιχτό μέτωπο φέρεται να έχει ανοίξει ο Αλέξης Τσίπρας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία βρέθηκε στο "στόχαστρο" κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι λίγες οι φορές που η Πρόεδρος της Βουλής με τη στάση της σε πολλά ζητήματα έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι, εκτός από τις συζητήσεις για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές, υπήρξε και επίθεση κατά της κ. Κωνσταντοπούλου και της ασκήθηκε σκληρή κριτική για συγκεκριμένα θέματα, αρχής γενομένης για την άρνησή της να διαθέσει τα αποθεματικά της Βουλής και φτάνοντας έως το γεγονός ότι η μητέρα της, δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου φέρεται να διεκδικεί θέση προέδρου στο ΕΣΡ, σε συνδυασμό με τη στάση που η πρόεδρος της Βουλής τηρεί ως προς το θέμα της τυπικής ολοκλήρωσης του διορισμού του νέου ΔΣ της ΕΡΤ, καθώς εκκρεμεί η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κλίμα φορτίστηκε σε δραματικό βαθμό και οι αντιδράσεις κατά της προέδρου της Βουλής προς στιγμήν ξέφυγαν από τα όρια και πολλοί από τους παριστάμενους βρέθηκαν σε δύσκολη θέση από της σφοδρότητα της αντιπαράθεσης.

Το Μαξίμου, επιχειρεί πάντως  να "χαμηλώσει" τους τόνους, καθώς κύκλοι του διαμήνυαν ότι : "Η ατμόσφαιρα δεν είναι αυτή που περιγράφεται" καθώς και ότι: "Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια του Μαξίμου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου". 
 

Το Ποτάμι... συμπονά τον Τσίπρα


Με αφορμή το σημερινό κατσάδιασμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αξιωματικό της Αστυνομίας, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

"Στην περίπτωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου το Ποτάμι συμπονά τον Πρωθυπουργό. Την επιπόλαια απόφαση να την προτείνει για Πρόεδρο της Βουλής την πληρώνει κάθε μέρα πολύ ακριβά. Η κυρία Κωνσταντοπούλου όπως η ίδια έχει πει δεν είναι απλώς η Πρόεδρος της  Βουλής, είναι ο τρίτος πολιτειακός παράγων και ως τέτοια θα έχει λόγο παντού ακόμη και για τη διάταξη των δυνάμεων της Αστυνομίας στα πεζοδρόμια και τους δρόμους. Σε λίγο και στην … αγροφυλακή".

Πηγή: newsit.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags