20/10/16 - 22:30

Η πρώτη μεταγραφάρα Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό!

Ο Ισπανός κόουτς έχει πιάσει ήδη δουλειά ως προπονητής τού «τριφυλλιού», ετοιμάζοντας το πρώτο ...μπαμ για την ενίσχυση τής ομάδας! Τι ζήτησε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

Η πρώτη μεταγραφάρα Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό!
44.674views 0shares

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι τελικά ο "εκλεκτός" τού Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον "πράσινο" πάγκο.

Ο Ισπανός κόουτς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια και όπως σας αποκάλυψε σε προηγούμενο αποκλειστικό ρεπορτάζ ο SportDog θα απολαμβάνει ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο.

Ο πρώην προπονητής τής Μπαρτσελόνα έχει πιάσει δουλειά και μάλιστα λέγεται ότι ήδη έχει κάνει την πρώτη του εισήγηση για την ενίσχυση τής ομάδας.

Πρόκειται για την απόκτηση ενός πολύ καλού γκαρντ, το όνομα τού οποίου δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο αποτελεί θερμή εισήγηση τού Τσάβι Πασκουάλ.

Όπως λέγεται ακόμα, ο συγκεκριμένος παίκτης αποτέλεσε έναν από τους όρους τού Ισπανού για να δεχθεί να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ζητήσει και την απόκτηση ενός ακόμα ψηλού.

Πάντως, η άμεση προτεραιότητα τού Τσάβι Πασκουάλ είναι η άφιξη τού "άσου", που έχει δεδομένα την εμπειρία και τις παραστάσεις να βοηθήσει ουσιαστικά τους Πράσινους.

Εν αναμονή, λοιπόν, να γίνει γνωστό και για ποιον παίκτη πρόκειται...

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK