Facebook Pixel Νέο φοβερό deal επί Σαββίδη με Ροντρίγκες - Έτσι ο ΠΑΟΚ θα ξεφύγει και θα γίνει ομαδάρα!
| 2017-01-03 10:57:00

Νέο φοβερό deal επί Σαββίδη με Ροντρίγκες - Έτσι ο ΠΑΟΚ θα ξεφύγει και θα γίνει ομαδάρα!

Νέο φοβερό deal επί Σαββίδη με Ροντρίγκες - Έτσι ο ΠΑΟΚ θα ξεφύγει και θα γίνει ομαδάρα!

Τι κοινό έχει η διαφαινόμενη πώληση του Αφρικανού με παλαιότερες των Θεσσαλονικιών και πώς βοηθά αυτό την ομάδα να ανέβει επίπεδο;

 

Ο Γκάρι Ροντρίγκες φαίνεται πως θα πει «αντίο» στον ΠΑΟΚ αφού το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι προς το πρόσωπο του είναι πολύ έντονο, ενώ και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να μετακομίσει στην Τουρκία.

 

Αγωνιστικά, η ενδεχόμενη πώληση του Αφρικανού θα είναι πλήγμα για τον Δικέφαλο αφού ο Ροντρίγκες είναι εύκολα μέσα στους 2-3 κορυφαίους παίκτες της ομάδας και το κενό του δεν θα είναι εύκολο να αναπληρωθεί μεσούσης της σεζόν.

 

Πάντως, η περίπτωση του Ροντρίγκες είναι συνέχεια της πολιτικής που εφαρμόζει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Όπως δείχνει και το παρελθόν, υπό την ηγεσία του Σαββίδη οι Θεσσαλονικείς ειδικεύονται στο να βρίσκουν ταλαντούχους εξτρέμ από τα… αζήτητα, να τους αναδεικνύουν και εν συνεχεία να τους πωλούν με «χρυσά» deals.

 

Θυμηθείτε τις περιπτώσεις των Λούκας και Μακ την περυσινή σεζόν ή ακόμα και του Βιειρίνια παλιότερα, λίγο καιρό πριν μπει ο Ιβάν στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Οι πωλήσεις ναι μεν αποδυναμώνουν πρόσκαιρα το ρόστερ, ωστόσο «χτίζουν» όνομα για τον ΠΑΟΚ στην αγορά. Δεν είναι μικρό πράγμα για μια ελληνική ομάδα να πουλά σχεδόν κάθε χρόνο και μάλιστα ακριβά παίκτες σε ομάδες όπως η Βόλφσμπουργκ (Βιειρίνια), Ζενίτ (Μακ), Λα Κορούνια (Λούκας) και εσχάτως τη Γαλατασαράι.

 

Και αυτό γιατί με τις πωλήσεις αναπτύσσονται και σχέσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και αυτών των σημαντικών συλλόγων, τις οποίες ο Δικέφαλος μπορεί να αξιοποιήσει στο μέλλον για την ενίσχυση του ρόστερ του, αγοράζοντας πιο εύκολα παίκτες από το «πάνω ράφι».

Φυσικά, εννοείται πως και τα οικονομικά οφέλη είναι τεράστια και αν τα κέρδη από τις πωλήσεις επενδυθούν σωστά, ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από το ευρωπαϊκό στερέωμα που θα τον αλλάξουν επίπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags