Facebook Pixel Εξέλιξη με Μιλιβόγεβιτς! Τι έγινε στου Ρέντη και τι αποκάλυψε ο Σερβος άσος πριν λίγο
| 2017-01-30 20:58:00

Εξέλιξη με Μιλιβόγεβιτς! Τι έγινε στου Ρέντη και τι αποκάλυψε ο Σερβος άσος πριν λίγο

Εξέλιξη με Μιλιβόγεβιτς! Τι έγινε στου Ρέντη και τι αποκάλυψε ο Σερβος άσος πριν λίγο

Φτάσαμε στο... 90' της μεταγραφικής περιόδου και ο «Μίλι» είναι το πρώτο θέμα στην επικαιρότητα σε Ελλάδα και Αγγλία.

Παρελθόν θα αποτελεί σε λίγες ώρες από τον Ολυμπιακό ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς στη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους ενημέρωσε ότι φεύγει για Αγγλία.

Ο Σέρβος άσος χθες, στην Βέροια, έπαιξε για τελευταία φορά με τα ερυθρόλευκα, χαρίζοντας μάλιστα και τη νίκη στην ομάδα του με 2-1, καθώς πλέον θα αγωνίζεται στην Premier League και στην Κρίσταλ Πάλας.
 

Αν και ο Ολυμπιακός ακόμα δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τίποτα, η μεταγραφή θεωρείται πλέον «τελειωμένη» και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμφωνία έκλεισε κοντά στα 16 εκατομμύρια ευρώ!

Θυμίζουμε, πως από τις πρώρες μέρες ο Sportdog σας είχε ενημερώσει ότι οι Πειραιώτες δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουν το «οκ» για την πώληση του παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 10-11 εκατομμύρια, όπως είχε διαρρεύσει, ενώ σας είχαμε ξεκαθαρίσει επίσης, ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κάνει… μπάσιμο ο Μάρκο Σιλβα.

Η Χαλ ήθελε επίσης πάρα πολύ τον Σέρβο άσο, ωστόσο όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, δεν γινόταν να δώσει αυτά τα χρήματα. Ο Σίλβα είχε 15 εκατομμύρια για τρεις παίκτες και δεν του …έβγαινε το μπάτζετ για μία τόσο ακριβή κίνηση!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags