Facebook Pixel Η… τρέλα του Χάσι με Οφόε – Τι έκανε για να τον πείσει να πάει μαζί του και ο «εκλεκτός» στα στόπερ!
| 2017-06-07 17:50:00

Η… τρέλα του Χάσι με Οφόε – Τι έκανε για να τον πείσει να πάει μαζί του και ο «εκλεκτός» στα στόπερ!

Η… τρέλα του Χάσι με Οφόε – Τι έκανε για να τον πείσει να πάει μαζί του και ο «εκλεκτός» στα στόπερ!

Ο Αλβανός κόουτς έχει ψηλά στην λίστα του τον έμπειρο χαφ και τον γνωρίζει πολύ καλά. Ποιες οι εξελίξεις με Ντεφούρ, ποιον κεντρικό αμυντικό θέλει να φέρει στο Λιμάνι.

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ο Μπέσνικ Χάσι έχει ήδη σηκώσει μανίκια και δουλεύει πυρετωδώς, πάνω στο «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού. Ο Αλβανός προπονητής και οι συνεργάτες του, τσεκάρουν παίκτες από διάφορες λίστες που έχουν στα χέρια τους και κάπως έτσι προκύπτουν και τα ονόματα που απασχολούν ή θα απασχολήσουν τους Πειραιώτες.

Με αυτό τον τρόπο διέρρευσε και το όνομα του Οφόε στο Βέλγιο, ο οποίος απασχολεί τους Πρωταθλητές, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Χάσι και σίγουρα αποτελεί πιο προσιτή περίπτωση από τον Ντεφούρ, για τον οποίο από χθες σας γράψαμε πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Ολυμπιακού.

Ο Αλβανός κόουτς έχει εξαιρετική άποψη για τον Οφόε και σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως τον ήθελε σαν… τρελός και στην Λέγκια και για να τον πείσει να έρθει τότε, τον είχε κάνει τον πλέον ακριβοπληρωμένο παίκτη του συλλόγου. Η επιλογή του πάντως τον δικαίωσε, αφού ο 28χρονος Βέλγος (με καταγωγή από την Γκάνα), αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του πολωνικού πρωταθλήματος έχοντας 42 συμμετοχές, 5 γκολ και 14 ασίστ!

Σε καμία περίπτωση …δεν είναι Ντεφούρ, αλλά ο Οφόε είναι σαφώς πιο ρεαλιστικός στόχος και ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει ο Χάσι στην αγορά, δηλαδή ένα 6αρι-8αρι, που θα βοηθάει τόσο στον ανασταλτικό τομέα όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Οφόε αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλβανού προπονητή, όπως και ο Γκονσάλο Ροντρίγκες, ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Φιορετινά, ο οποίος είναι από παλιά… καψούρα του Χάσι. Είχε προσπαθήσει να συνεργαστούν και στο παρελθόν, αλλά δεν τα είχε καταφέρει και για αυτό τώρα κάνει τα πάντα για να τον φέρει στην Ελλάδα. Πάντως, εδώ και λίγη ώρα στην Αργεντινή αναφέρουν πως απάντησε αρνητικά...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags