Facebook Pixel Ο Μπουρούσης ξεκίνησε από την πίστα το σύνθημα για τους… γαύρους και το 99’: «Σας γα@@...» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-13 03:10:00

Ο Μπουρούσης ξεκίνησε από την πίστα το σύνθημα για τους… γαύρους και το 99’: «Σας γα@@...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπουρούσης ξεκίνησε από την πίστα το σύνθημα για τους… γαύρους και το 99’: «Σας γα@@...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού… ξέφυγε στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα στα μπουζούκια. Ποιοι άλλοι παίκτες τραγουδούσαν μαζί του και τι έγινε στο μαγαζί.
 

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε μέχρι τα ξημερώματα στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τη νίκη της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ και εκεί είχαμε πολλά… σκηνικά, που σίγουρα θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες.

Ξεχώρισαν φυσικά ο… λουλουδοπόλεμος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους παίκτες και η κόντρα του στο ποτό με τον Τζέιμς, αλλά και οι χοροί των παικτών στη πίστα (διαβάστε τι συνέβη και δείτε ΒΙΝΤΕΟ στο θέμα του SportDog ΕΔΩ).

Ωστόσο, η στιγμή που σίγουρα θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, από το πρωί της Τρίτης κιόλας, ήταν τα συνθήματα που τραγούδησε ο Γιάννης Μπουρούσης όταν ανέβηκε στην πίστα. Έχοντας πιει λίγο παραπάνω πιθανότατα, ο Έλληνας σέντερ φώναξε από το μικρόφωνο το γνωστό σύνθημα για τους… γαύρους και το 99’, στο οποίο συμμετείχαν κι άλλοι παίκτες, όπως ο Αντώνης Φώτσης, ο Νίκος Παππάς και ο Νικ Καλάθης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:
 


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags