Facebook Pixel Ζει το παραμύθι της η αντίπαλος του ΠΑΟΚ! Τι έπαθε λόγω του πολέμου
| 2017-07-14 19:33:00

Ζει το παραμύθι της η αντίπαλος του ΠΑΟΚ! Τι έπαθε λόγω του πολέμου

Ζει το παραμύθι της η αντίπαλος του ΠΑΟΚ! Τι έπαθε λόγω του πολέμου

Τί λέει Ουκρανός ρεπόρτερ για την Ολυμπίκ Ντόνετσκ.

Ο δημοσιογράφος από την Ουκρανία Ντιμίτρι Ποβορόζνοκ μίλησε στο Metropolis 95.5 \. Μεταξύ άλλων μίλησε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, την Ολύμπικ Ντόνεσκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι ειπώθηκε στην Ουκρανία για το αποτέλεσμα της κλήρωσης: «Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί των παιχνιδιών αυτών. Η Ολυμπίκ είναι μια από τις πιο χαμηλής δυναμικότητας ομάδες στο ουκρανικό πρωτάθλημα και ζει το δικό της παραμύθι. Βρέθηκε πέρσι στην τέταρτη θέση και παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ παλιότερα βρισκόταν στις πιο χαμηλές θέσεις. Κάθε χρόνο η ομάδα πουλάει 6-7 παίκτες και έχει ίσως τους χαμηλότερους μισθούς στην Ουκρανία, δίνει 3-4.000 δολάρια στους παίκτες της αλλά έχει ένα πολύ ενδιαφέρον προπονητή τον Ρομάν Σανζάρ που δουλεύει σωστά και με συγκεκριμένη στρατηγική να δουλεύει με νεαρούς παίκτες με σκοπό να πηγαίνουν σε άλλες ομάδες. Είναι πιθανόν ακόμα και πριν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ να φύγουν μερικοί παίκτες».

Για το ποιοι είναι οι σημαντικοί παίκτες της ομάδας: «Ο μαροκινός Μόχα που είναι επιθετικός, ο Αντρέι Μποντάνοφ μέσος και ο Σαμπάνοφ που είναι αμυντικός. Είναι ομάδα που δουλεύει πολύ με νεαρούς ποδοσφαιριστές και η Ολύμπια είναι το σκαλοπάτι για έναν μεγαλύτερο σύλλογο αλλά είναι και μια ξενιτεμένη ομάδα καθώς λόγω του πολέμου δεν παίζει στο Ντόνεσκ αλλά στο Κίεβο. Οι παίκτες μένουν στο Κίεβο και κάνουν εκεί προπονήσεις . Δεν έχουν δικό τους προπονητικό κέντρο και ούτε φιλάθλους. Ζει όμως το δικό της παραμύθι καθώς κατάφερε να περάσει στην Ευρώπη».

Για το πόσοι θεατές αναμένεται να βρίσκονται στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο χωράει περίπου 15.000 κόσμο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα δημοφιλής κλαμπ στην Ουκρανία που το γνωρίζουν αρκετοί εδώ. Πιθανόν να έχει περίπου 5-7.000 κόσμο, αλλά πιστεύω περισσότεροι θα είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας αλλά και για το 95% των παικτών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags