Facebook Pixel Σπόντα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο ΠΑΟΚ! «Δεν είμαι Αρειανός σαν τον Γραμμένο»
| 2017-07-14 19:44:00

Σπόντα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο ΠΑΟΚ! «Δεν είμαι Αρειανός σαν τον Γραμμένο»

Σπόντα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο ΠΑΟΚ! «Δεν είμαι Αρειανός σαν τον Γραμμένο»

Αιχμές φαίνεται πως άφησε για τον άνθρωπος που στηρίζει ο ΠΑΟΚ, ένας άλλος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο λόγος για τον πρώην Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης επί κυβερνήσεων της ΝΔ, Γιώργο Καλαντζή. Ο πολιτικός μίλησε στο Metropolis για τη φημολογούμενη υποψηφιότητά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καλατζής:

Για το αν αληθεύει ότι είναι έτοιμος να κατεβεί στις εκλογές της ΕΠΟ: «Αληθεύει, δεν έχει γίνει ακόμα καμία πρόταση, είναι μια πρόκριση που δεν θα την απορρίψω. Μιλάω σε έναν έγκριτο δημοσιογράφο, θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αν μου γίνει αυτή η πρόταση και είμαι υποψήφιος».

Για το ποιος θα του κάνει την πρόταση: «Ευχαριστώ για την ερώτηση. Όποιος και να μου κάνει την πρόταση, είτε ο κύριος Σαββίδης είτε ο κύριος Μελισσανίδης, είτε ο κύριος Μαρινάκης, είτε ο κύριος Μαρινάκης, οι ενώσεις είναι αυτές που θα με προτείνουν αν θα με προτείνουν. Και δεύτερον οι άνθρωποι, γιατί μην κοροϊδευόμαστε, καμία ομάδα δεν θα είχε την μορφή που έχει αν δεν υπήρχαν οι παράγοντες και ξοδεύονται χωρίς κανένα όφελος».

Για το αν αυτοπροτάθηκε: «Δεν είναι δυνατόν αυτό. Αν οι ενώσεις με προτείνουν, έχει καλώς. Είναι σαν το Survivor. Έχετε δει πόση ώρα χτυπάνε το τσακμάκι για να ανάψει η φωτιά; Είναι τιμή για μένα που είμαι βορειοελλαδίτης, Καβαλιώτης, εάν μου γίνει αυτή η πρόταση».

Για το αν ισχύει ότι την υποψηφιότητά του θα την στηρίξουν ο Ολυμπιακός και η Νέα Δημοκρατία: «Το δεύτερο αποκλείστε το. Τι δουλειά έχουνε τα κόμματα στον αθλητισμό; Καμία. Ήμουν τέσσερα χρόνια αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Καβάλα. Θα’ ναι μικρό πράγμα να με προτείνει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ; Αυτό είναι το τελευταίο, οι ενώσεις θα με προτείνουν».

Για το αν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ: «Πάντως δεν είμαι Αρειανός σαν τον κύριο Γραμμένο που τον προτείνει ο ΠΑΟΚ. Κάτι είμαι κι εγώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags