Facebook Pixel Απίστευτη ταλαιπωρία για την ΑΕΚ!
| 2017-08-01 17:10:00

Απίστευτη ταλαιπωρία για την ΑΕΚ!

Απίστευτη ταλαιπωρία για την ΑΕΚ!

Σα να μην έφτανε το μακρύ ταξίδι και η δύσκολη αποστολή του να ανατρέψουν το 0-2 του ΟΑΚΑ, οι παίκτες της Ένωσης είχαν κι άλλα... εμπόδια προσπαθώντας να φτάσουν στη Μόσχα!

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, αφού η αποστολή της ομάδας ταλαιπωρήθηκε πολύ κατά το ταξίδι προς τη Μόσχα.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, η Ένωση έφτασε στον προορισμό της μετά από έξι ώρες έχοντας αντιμετωπίσει αρκετές καθυστερήσεις στο ταξίδι.

Αρχικά, το αεροπλάνο σταμάτησε στην Κοστάντζα της Ρουμανίας για ανεφοδιασμό, μένοντας στο αεροδρόμιο για περισσότερη από μισή ώρα, ενώ όταν προσγειώθηκε στη Μόσχα, οι άνθρωποι του αεροδρομίου δεν είχαν βρει την κατάλληλη σκάλα για το αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να ψάχνουν για αρκετή ώρα!

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα η Ένωση να χάσει το μεσημεριανό γεύμα και τα μέλη της αποστολής να μην ξεκουραστούν καθόλου, αφού στις 18:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου των Χιμένεθ, Τσιγκρίνσκι και στη συνέχεια θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν την ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags