Facebook Pixel Sportdog.gr | «Παίζεται» επιστροφή στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη - Αυτούς «καθαρίζει» Έλληνας άσος!
| 2017-10-27 09:30:00

«Παίζεται» επιστροφή στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη - Αυτούς «καθαρίζει» Έλληνας άσος!

Sportdog Team
«Παίζεται» επιστροφή στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη - Αυτούς «καθαρίζει» Έλληνας άσος!

Κάνει εξαιρετική σεζόν και στην Τούμπα τρίβουν τα χέρια τους.

Κανείς δεν περίμενε την έως τώρα παρουσία του Ατρομήτου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες τρελαίνουν κόσμο με την πορεία τους και μετά τα «διπλά» επί Ολυμπιακού και ΑΕΚ έχουν εδραιωθεί στην πρώτη θέση.

Φυσικά, πρωτεργάτης αυτής της εικόνας είναι ο προπονητής της ομάδας, Ντάμιρ Κάναντι, ο οποίος έχει φτιάξει ένα σύνολο που κανείς δεν παίζει για τον εαυτό του και όλοι αγωνίζονται για το καλό του συνόλου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει εκπλήξει με τις εμφανίσεις του είναι ο 22χρονος Δημήτρης Γιαννούλης, που παίζει στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός αριστερός μπακ είναι εξαιρετικός στη θέση του και ήδη στον Δικέφαλο του Βορρά και ειδικά ο Λούμπος Μίχελ θα πρέπει να... χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο που τον άφησαν να φύγει.

Ο Γιαννούλης είναι πολύ καλύτερος του Ντόριαν Λεβέκ, ο οποίος πιθανότατα θα κουνήσει μαντήλι τον Ιανουάριο, ενώ μπορεί εύκολα να ανταγωνιστεί τον «φευγάτο» Μάριν Λέοβατς.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα κατανοητό πως ο 22χρονος θα ήταν η καλύτερη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο δεν είναι γνωστό το τι ακριβώς ισχύει με τον δανεισμό του.

Αν πάντως, μπορεί να επιστρέψει άμεσα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα το κοιτάξουν, ειδικά στην περίπτωση που ο Γιαννούλης συνεχίσει με αυτό τον... καταιγιστικό ρυθμό και τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags