Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο άφαντος του Ολυμπιακού, ο ξένος που «εξέθεσε» τον Λεμονή και το πάθος του ΠΑΟ!
| 2017-10-28 23:15:00

Ο άφαντος του Ολυμπιακού, ο ξένος που «εξέθεσε» τον Λεμονή και το πάθος του ΠΑΟ!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Ο άφαντος του Ολυμπιακού, ο ξένος που «εξέθεσε» τον Λεμονή και το πάθος του ΠΑΟ!

Ο... ύπνος των Πειραιωτών, τα λάθη του Έλληνα τεχνικού και η υπέρβαση των Πρασίνων!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, καθώς μετά από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έχασε από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μπορεί το σκορ να έμεινε σε χαμηλά επίπεδα (1-0) και οι Ερυθρόλευκοι να είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν στο φινάλε, ωστόσο στις τάξεις των φίλων της ομάδας υπάρχει δυσαρέσκεια για τη γενικότερη εμφάνιση των Πειραιωτών, καθώς και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε νωχελικός απέναντι σε έναν παθιασμένο αντίπαλο και άργησε πάρα πολύ να «ξυπνήσει».

Τα στατιστικά δικαιώνουν τα παράπονα του κόσμου, αφού οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς ούτε μια τελική. Παράλληλα, επιχείρησαν το πρώτο τους σουτ στην αναμέτρηση στο 51ο λεπτό σε προσπάθεια του Πάρντο!

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός των «χιλίων προβλημάτων» τα ξέχασε όλα απόψε, μπήκε στο παιχνίδι με το… μαχαίρι στα δόντια, βγάζοντας πολλή ενέργεια και επικρατώντας πλήρως των Πειραιωτών σχεδόν σε κάθε μονομαχία.

Ο Ανσαριφάρντ εξέθεσε τον Λεμονή

Ο Ολυμπιακός άρχισε να γίνεται απειλητικός μόνο όταν μπήκε στο ματς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αντί του Θανάση Ανδρούτσου. Ο Ιρανός ήταν πρωταγωνιστής σε δυο τεράστιες ευκαιρίες αμέσως μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και θα είχε σκοράρει εάν ο Βλαχοδήμος δεν τον σταματούσε με καταπληκτικές αποκρούσεις.

Γενικώς, ο Ανσαριφάρντ εξέθεσε τον Τάκη Λεμονή, που δεν τον εμπιστεύθηκε για την αρχική ενδεκάδα. Ο διεθνής φορ είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο και σίγουρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Εμενίκε, ο οποίος ξεκίνησε στο ματς, ήταν όμως κακός και στη μοναδική καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, πλάσαρε άψυχα πάνω στον Βλαχοδήμο στο 89’.

Πάντως, ακόμα πιο... άφαντος από τον Νιγηριανό ήταν ο Οτζίτζα-Οφόε, ο οποίος πραγματοποίησε μάλλον τη χειρότερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ενώ η ομάδα βάσιζε πολλά σε αυτόν, ο Βέλγος ήταν αρνητικός και αδυνατούσε να βοηθήσει. Μάλιστα, παραλίγο να κάνει ζημιά στους Πειραιώτες με τα νεύρα που είχε στα τελευταία λεπτά της παρουσίας του στο παιχνίδι, καθώς είχε ήδη κίτρινη κάρτα και «φλέρταρε» με την αποβολή.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ανάγκασε τον Λεμονή να τον αντικαταστήσει στο 77’. Η αλλαγή, όμως, ήταν μάλλον ανεξήγητη, από τη στιγμή που επέλεξε να βάλει στο ματς τον αμυντικογενή Ζιλέ αντί για τον Ταχτσίδη, που έμεινε στον πάγκο, παρά το γεγονός ότι θα ήταν σαφώς πιο χρήσιμος από τον Βέλγο στο διάστημα που ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να πιέσει για την ισοφάριση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags