Facebook Pixel Έτσι "απαντάει" ο Μήτρογλου!
| 2014-12-13 22:27:00

Έτσι "απαντάει" ο Μήτρογλου!

Έτσι "απαντάει" ο Μήτρογλου!

Ο Ολυμπιακός «γλίτωσε» στο 91' την τρίτη συνεχόμενη γκέλα, νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Λεβαδειακό, από γκολ των Αφελάι και Μήτρογλου που αμφισβητήθηκε πολύ. Τα έπαιξε «όλα για όλα» ο Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε για ακόμα ένα ματς με την... φωτιά όμως δεν κάηκε, καθώς παρότι ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 2ο λεπτό με τον Τόμας, οι Πειραιώτες έκαναν την ανατροπή με γκολ των Αφελάι στο 73' και Μήτρογλου στο 91'.

Ο Μίτσελ τα έπαιξε όλα για όλα στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε ακόμα σύστημα!
 

Σοκ για τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση!

Ο Μίτσελ σε ακόμα ένα παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος είχε εκπλήξεις στην αρχική του ενδεκάδα, καθώς ξεκίνησε στην άμυνα τον Γιαννούλη και τον Μαζουάκου σαν εξτρέμ, άφησε τον Μανιάτη στον πάγκο και διατήρησε στην κορυφή της επίθεσης τον Μήτρογλου. Το ματς ωστόσο ξεκίνησε... εφιαλτικά για τους Πειραιώτες, αφού στην πρώτη φάση δέχθηκαν γκολ!

Ο Λεβαδειακός κέρδισε κόρνερ και μόλις στο 2ο λεπτό, μετά από τραγική αντίδραση της ερυθρόλευκης άμυνας και λάθος του Σιόβα, ο Τόμας πήρε την κεφαλιά και από κοντά έγραψε το 1-0! Μετά το γρήγορο γκολ ο Ολυμπιακός προσπάθησε να συνέλθει, βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση. Στο 7ο μάλιστα ο Τσόρι σημάδεψε το δοκάρι, ενώ από το 10' και μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν... εγκατασταθεί έξω από την περιοχή των Βοιωτών. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή, όμως δεν πάταγαν περιοχή, δεν απειλούσαν και ήταν ευάλωτοι στην άμυνα, αφού υπήρχαν μεγάλα κενά. Έτσι λοιπόν ο Λεβαδειακός κυνηγούσε την κόντρα και στο 27' έφτασε κοντά και στο δεύτερο γκολ, όμως ο Ρομπέρτο απέκρουσε το σουτ του Ορτέγκα. Το ημίχρονο έληξε τελικά στο 1-0, με τον Ολυμπιακό να έχει ανούσια κατοχή μπάλας...

Τα άλλαξε όλα ο Μίτσελ, ακόμα και σύστημα...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μίτσελ να περνάει στο ματς τον Ντοσεβί αντί του Γιαννούλη και τον Ολυμπιακό να παίζει στο... μισό γήπεδο τον Λεβαδειακό. Οι Πειραιώτες πίεζαν πολύ και στο 53' ο Κασάμι άργησε και δεν πλάσαρε από κοντά για να σκοράρει, ενώ ίδιο ήταν το σκηνικό και στα επόμενα λεπτά. Οι Πειραιώτες κυκλοφορούσαν την μπάλα έξω από την περιοχή, όμως δεν απειλούσαν. Ο Μίτσελ τελικά πέρασε στο ματς και τους Αφελάι – Μπενίτες αντί των Φουστέρ – Εντινγκά και έκανε το σύστημα 3-5-2 με τον Σιόβα σε ρόλο αμυντικού χαφ.

Ανατροπή με σπόντα και Μήτρογλου!

Οι αλλαγές αποδείχθηκαν... γούρικες για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 73' ο Αφελάι με αρκετή δόση τύχης έκανε το 1-1. Ο Ολλανδός κινήθηκε εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, προσπάθησε να σουτάρει, όμως γλίστρησε, η μπάλα χτύπησε στο γόνατό του, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ αυτο δεν άλλαξε την επιθετική λογική των Πειραιωτών, ο Μίτσελ τα έπαιξε όλα για όλα και δικαιώθηκε απέναντι στον κουρασμένο Λεβαδεικό. Οι Ερυθρόλευκοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά με Κασάμι και Ντοσεβί, όμως στο 91' μετά από ασίστ του Αφελάι, ο Μήτρογλου με προβολή έγραψε το 1-2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
 

ΣΚΟΡΕΡ: 2' Τομάς - 73' Αφελάι, 90'+1' Μήτρογλου

ΔΟΚΑΡΙ: 7' Ντομίνγκες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24' Γκόμεζ, 42' Σηφάκης, 82' Μιλοσάβλιεβ - 81 Ρομπέρτο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Μαχαίρας (18' Σκέμπης), Πρόγιτς (6' Νικολακάκης), Κώτσιος, Τομάς, Γκόμεζ (72' Μάγκας), Ζίτο, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ, Βούκσεβιτς, Μάντζιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης (46' Ντοσεβί), Μποτία, Σιόβας, Εντινγκά (69' Μπενίτες), Κασάμι, Φουστέρ (63' Αφελάι), Μαζουάκου, Ντομίνγκες, Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags