Facebook Pixel "Ο Μπέμπης θα πάει Τούμπα"!
| 2012-05-28 16:30:00

"Ο Μπέμπης θα πάει Τούμπα"!

"Ο Μπέμπης θα πάει Τούμπα"!

Η είδηση δεν είναι τόσο ...ξεκάθαρη όσο ο τίτλος. Γιατί μπορεί, όπως έμαθε ο σκύλος, κάποιοι να θεωρούν δεδομένη την πρόσληψη του Γ.Χ. στον ΠΑΟΚ, ωστόσο η θέση που θα του δώσουν ...δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Πώς έχουν τα πράγματα; Ο Βρύζας φέρεται αποφασισμένος να στηριχθεί στον Γεωργιάδη, που είναι φίλος του και τον εμπιστεύεται. Γνωρίζονται χρόνια, έχουν κάνει δουλειές μαζί, έχουν συνεργαστεί και στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν και ο καθένας στα ...δύσκολα θέλει κοντά του "δικούς" του ανθρώπους.

Απόφαση συνεργασίας, λοιπόν, με τον Γ.Χ., υπάρχει, όπως μας είπε άνθρωπος που εμπιστεύεται ο Βρύζας: "Ο Γεωργιάδης του χρόνου θα δουλεύει στην Τούμπα", λέει ξεκάθαρα. Εκείνο που δεν υπάρχει σε σχέση με τον Γ.Χ. για την ώρα, είναι συγκεκριμένη ...καρέκλα. Θα είναι πρώτος προπονητής, θα είναι συνεργάτης σε κάποιο τεχνικό δίδυμο ή θα είναι τεχνικός διευθυντής;

Κι αυτό γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τον Δώνη, η πρόσληψη του οποίου είναι προτεραιότητα. Κι ο Δώνης θέλει, βέβαια, να πάει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο με τους δικούς του όρους. Κι εδώ υπάρχουν κάποιες "εμπλοκές", που από άλλους θεωρούνται μικρές κι από άλλους μεγαλύτερες.

Για την πρώτη από αυτές ο σκύλος σας είχε ενημερώσει αμέσως μετά το διαζύγιο με τον Μπόλονι και τις πληροφορίες περί πρότασης ΠΑΟΚ στον Δώνη. Τι λέγαμε τότε; Πως ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή με κασέ που θα έχει ταβάνι τα 250-300 χιλιάρικα το χρόνο, όσα δηλαδή είχαν προταθεί στον Μπόλονι μετά το ψαλίδι 50-60% στις αποδοχές που προέβλεπε το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι (550.000).

Ο Δώνης, όμως, σύμφωνα με την πιάτσα, κοστολογούσε τον εαυτό του λίγο παραπάνω (κοντά στα 400 χιλιάρικα ετησίως), το οποίο ...λίγο όμως, είναι σχεδόν μισό συμβόλαιο παραπάνω από όσα είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ο ΠΑΟΚ για τον προπονητή του.

Ας υποθέσουμε πως αυτό λύνεται με κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις και πάμε στο επόμενο "κόλλημα", που ακούγεται λιγότερο σοβαρό από το οικονομικό, αλλά που ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερο "αγκάθι". Ο Δώνης θέλει να δουλεύει στα αγγλικά πρότυπα, αναλαμβάνοντας ρόλο μάνατζερ και όχι απλώς προπονητή.

Θέλει, δηλαδή, να έχει ρόλο στο μπάτζετ, στις μεταγραφές, στις ακαδημίες, σε όλα. Να είναι απόλυτο αφεντικό. Πώς θα γίνει, όμως, αυτό αν ο Βρύζας έχει αποφασίσει να βάλει ...ενδιάμεσο τον Γεωργιάδη ως τεχνικό διευθυντή και μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε σχέση με αυτές που είχε μέχρι πρότινος ο Σβούρας;

"Καπέλωμα" θα θεωρηθεί κάτι τέτοιο από τον Δώνη και πολύ δύσκολα θα αποδεχθεί τέτοιου είδους συνεργασία, αν και για όλα υπάρχουν ...μέθοδοι που τις ξέρει πολύ καλά ο Βρύζας, ως γνήσιος ποδοσφαιράνθρωπος.

Από εκεί και πέρα, αν "στραβώσει" το πράγμα με τον Δώνη, μην το δέσετε ότι ο Γ.Χ. θα αναλάβει προπονητής. Ίσως και γιατί ο πολύς κόσμος δεν καλοβλέπει την πρόληψη ενός άπειρου προπονητή, χωρίς παραστάσεις, σε μια ομάδα με απαιτήσεις όπως ο ΠΑΟΚ, οπότε υπάρχουν αρκετοί στην Τούμπα που φοβούνται αντιδράσεις.

Γι΄ αυτό εξετάζονται πάντα και άλλες εναλλακτικές, όπως π.χ. ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ή ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο πρώτος, μάλιστα, θα μπορούσε να αποτελέσει ...τεχνικό δίδυμο με τον Γεωργιάδη σε ρόλο βοηθού με αυξημένες αρμοδιότητες, όπως αναφέρει ένα σενάριο που κυκλοφορεί όλο και πιο έντονα τις τελευταίες μέρες.

Όσο για τον Άγγελο; Είναι μια καλή καβάντζα για το ενδεχόμενο να στραβώσουν όλα τα άλλα σενάρια. Αυτός είναι τόσο ΠΑΟΚτσής που αναλαμβάνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και με όποιον θέλει η διοίκηση ως τεχνικό διευθυντή!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags