Facebook Pixel Τρελάθηκε με τους ...άμπαλους!
| 2012-09-30 09:30:00

Τρελάθηκε με τους ...άμπαλους!

Τρελάθηκε με τους ...άμπαλους!

Καπνούς έβγαζε το βράδυ του Σαββάτου ο Θωμάς Μαύρος. Τα όσα έλεγε για τους ανθρώπους της ΑΕΚ που τον οδήγησαν εκτός ομάδας, απλά δεν γράφονται! Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ...

Ο Θωμάς Μαύρος μόλις τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν πως θέλουν να διώξουν τον Βαγγέλη Βλάχο, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και ζήτησε να τεθεί το ζήτημα ξανά τη Δευτέρα, όταν και θα είναι πιο ήρεμοι.

Η άποψή του, όμως, δεν ακούστηκε και λίγο αργότερα τον ενημέρωσαν οι δημοσιογράφοι(!) πως ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε πάρει τηλέφωνο τον Έλληνα προπονητή και του είχε ανακοινώσει την απόλυσή του.

Η εξέλιξη αυτή έκανε έξαλλο τον Μαύρο, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως το Δ.Σ. τον ...έγραψε κανονικότατα και έδιωξε τον προπονητή χωρίς τη συγκατάθεσή του. Αμέσως με δηλώσεις του ανακοίνωσε την παραίτησή του και τόνισε πως από την ΠΑΕ ήθελαν ουσιαστικά να διώξουν τον ίδιο και όχι τον Βλάχο.

Αυτά ήταν τα ...ευγενικά που είπε, γιατί ο τρελαμένος Μαύρος δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα νεύρα του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που περιέγραψε τους ανθρώπους του Δ.Σ. με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Αυτά που μπορούμε να σας πούμε είναι μόνο το ..."άμπαλοι και το ερπετά"!

Το πρώτο γιατί όπως πιστεύει, οι άνθρωποι που διοικούν τώρα την ομάδα δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και το δεύτερο γιατί θεωρεί πως τον "χτύπησαν" κάτω από το τραπέζι, ώστε να φύγει από την ΑΕΚ και να τους ανοίξει το δρόμο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags