Facebook Pixel Τις έριξε ή τις έφαγε ο Δώνης; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-03-19 14:00:00

Τις έριξε ή τις έφαγε ο Δώνης; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις έριξε ή τις έφαγε ο Δώνης; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά, τι έγινε στο "ντου" των ΠΑΟΚτσήδων στον Γιώργο Δώνη; Ποιος έριξε το ξύλο; Ο sportdog ήταν έξω από την Τούμπα και σας αποκαλύπτει τι συνέβη με τον Έλληνα τεχνικό!

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι στον ΠΑΟΚ το επεισόδιο των οπαδών της ομάδας με τον Γιώργο Δώνη έξω από την Τούμπα, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή το βράδυ.

Ο σκύλος σας έχει ενημερώσει για το περιστατικό από το βράδυ της Κυριακής, ενώ χθες σας έδειξε το "ντου" ΠΑΟΚτσήδων και σε βίντεο. Σήμερα, ωστόσο, ο σκύλος σας έχει πιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το τι έγινε στην επίθεση που δέχθηκε ο Έλληνας τεχνικός.

Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, λοιπόν, έσπρωξε με δύναμη τον Δώνη κι αυτός αντέδρασε χτυπώντας τον με μπουνιές! Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο προπονητής του ΠΑΟΚ έριξε δύο γερές γροθιές στον οπαδό του Δικέφαλου για τον ...θυμάται!

Προφανώς αυτή η αντίδραση του Δώνη προκάλεσε και το ξέσπασμα των υπόλοιπων οπαδών που ήταν μαζεμένοι γύρω από τον Έλληνα τεχνικό και άρχισαν να τον βρίζουν χυδαία.

Θυμηθείτε το "ντου" των οπαδών στο παρακάτω βίντεο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags