Facebook Pixel Μόνο έτσι μπορεί να πείσουν τον Καπετάνιο!
| 2013-06-15 11:00:00

Μόνο έτσι μπορεί να πείσουν τον Καπετάνιο!

Μόνο έτσι μπορεί να πείσουν τον Καπετάνιο!

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης παρουσιάζεται ανένδοτος για το θέμα της Παιανίας, ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος να πεισθεί και να αλλάξει γνώμη. Ποιος; H απάντηση στον sportdog!
 

Ο Καπετάνιος τα έχει πάρει με το θέμα της Παιανίας και δεν προτίθεται να κάνει πίσω. Ο σκύλος σας ενημέρωσε, άλλωστε, σε άλλο ρεπορτάζ ότι ούτε τις ...πετσέτες(!) δεν θέλει να αφήσει στους πράσινους.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να αλλάξει γνώμη ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και να αφήσει για ένα διάστημα την Παιανία στον Παναθηναϊκό μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο Απήλιον.

Όπως έμαθε ο σκύλος από το περιβάλλον της οικογένειας Βαρδινογιάννη, αν ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος (και όχι κάποιος συνεργάτης του) τηλεφωνήσει στον Καπετάνιο και τον παρακαλέσει να εξυπηρετήσει για μερικούς μήνες την ομάδα, μπορεί να βρεθεί λύση.

Να ...μαλακώσει, δηλαδή, ο Γιώργος Βαρδιινογιάννης και παραχωρήσει την Παιανία στους πράσινους μέχρι να ετοιμαστεί το Απήλιον. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα χειρισθεί προσωπικά το θέμα και αν θα καταφέρει να μεταπείσει τον Καπετάνιο...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags