Facebook Pixel "Θα αλλάξω και τις κλειδαριές στην Παιανία"!
| 2013-07-04 13:30:00

"Θα αλλάξω και τις κλειδαριές στην Παιανία"!

"Θα αλλάξω και τις κλειδαριές στην Παιανία"!

Δεν ακούει λέξη για Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βαρδινογιάννης! Ο Καπετάνιος δεν λυγίζει και δεν αφήνει την Παιανία στους πράσινους για κανέναν λόγο. Ούτε ο Τζίγγερ δεν τον έπεισε!

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!

Το Απήλιον δεν είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό και οι "πράσινοι" θέλουν να μείνουν στην Παιανία, μέχρι να γίνουν τα έργα στο νέο προπονητικό κέντρο.

Ωστόσο, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης παραμένει απόλυτος για το θέμα και ζητάει την άμεση αποχώρηση της ομάδας από την Παιανία.

Μάλιστα, όπως έμαθε ο σκύλος, ο Καπετάνιος απείλησε πως θα αλλάζε ακόμα και τις κλειδαριές για να δείξει ότι η Παιανία έχει τελειώσει μια και καλή για τον Παναθηναϊκό.

Το πρώην αφεντικό του "τριφυλλιού" δεν λυγίζει με τίποτα και δεν ακούει κανέναν για το θέμα της Παιανίας. Μέχρι και τον Τζίγγερ, λένε οι φήμες, χρησιμοποίησαν στον Παναθηναϊκό για να πείσουν τον Καπετάνιο, αλλά δεν...

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις διακοπές του με το κότερο και δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει γνώμη. Γι΄ αυτόν έχει τελειώσει το θέμα και το έχει δείξει με όλους τους τρόπους. Το μόνο που μένει είναι να το πάρουν χαμπάρι και στον Παναθηναϊκό...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags