Facebook Pixel Δεν μασάει ο Στέφενς, στέλνει διεθνή άσο στην εξέδρα!
| 2013-08-21 12:00:00

Δεν μασάει ο Στέφενς, στέλνει διεθνή άσο στην εξέδρα!

Δεν μασάει ο Στέφενς, στέλνει διεθνή άσο στην εξέδρα!

Ποιον Έλληνα διεθνή δεν ...πολυσυμπαθεί ο Ολλανδός προπονητής του ΠΑΟΚ και για ποιο λόγο; Ο σκύλος, που βρίσκεται παντού και μυρίζεται τα πάντα, έχει το αποκαλυπτικό θέμα!

Ο Χούμπ Στέφενς είναι ένας πολύ απαιτητικός προπονητής και θέλει από τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα επίσημα παιχνίδια, στα φιλικά ακόμα και στην προπόνηση.

Ο Ολλανδός τεχνικός, αν και βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα, έχει ήδη δώσει το στίγμα του και όποιος δεν έχει καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει, τότε δεν θα βλέπει και ενδεκάδα.

Αυτό, μάλλον, συμβαίνει και με τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος αν και παίζει με την Εθνική Ελλάδας, δεν ...χωράει για την ώρα τουλάχιστον στον ΠΑΟΚ.

Ο Στέφενς θεωρεί πως ο διεθνής μπακ δεν κάνει αυτά που του ζητάει και επειδή δεν ...μασάει από τέτοιες συμπεριφορές τον άφησε εκτός αποστολής από την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος με την Ξάνθη, αλλά και από το πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σάλκε.

Ακόμα, άλλωστε, ο Ολλανδός δεν έχει ξεχάσει πως στο φιλικό με την Καλλονή στην Τούμπα ο Μανούσος είχε ...ζαλίσει πολλές φορές τον πρώην μπακ του Παναθηναϊκού. Προς το παρόν, λοιπόν, και μέχρι ο Σπυρόπουλος να αποδώσει όπως θέλει ο Στέφενς, αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ θα παίζει ο 37άρης Λίνο...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags