Facebook Pixel Ποιος (Στέφενς) είδε τον Ιβάν και δεν τον φοβήθηκε!
| 2013-09-27 09:00:00

Ποιος (Στέφενς) είδε τον Ιβάν και δεν τον φοβήθηκε!

Ποιος (Στέφενς) είδε τον Ιβάν και δεν τον φοβήθηκε!

Γιατί τα πήρε στο κρανίο το αφεντικό του ΠΑΟΚ και σε ποιον έστειλε "μήνυμα" ενόψει της συνέχειας; Τι έχει ζητήσει και δεν γίνεται; Ο σκύλος είναι παντού και μυρίζεται τα πάντα!

Μπορεί στον ΠΑΟΚ το κλίμα να είναι πολύ καλό μετά τη χθεσινή άνετη νίκη στο Κύπελλο, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες και μετά τις "καμπάνες" από την ΟΥΕΦΑ, υπήρξαν κάποια "θεματάκια".

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Ιβάν Σαββίδης δεν δέχθηκε και πολύ ήρεμα την τιμωρία του Χουμπ Στέφενς από την ευρωπαϊκή ομοσποδνία με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο ματς με τη Σάλκε, όπου ο διαιτητής ήταν μάλιστα και συμπατριώτης του.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει από πέρυσι σε όλους τόνους ότι δεν δέχεται στην ομάδα του να υπάρχουν κόκκινες κάρτες και αποβολές χωρίς λόγο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ιβάν "τα έχωσε" πέρυσι στον Γιώργο Δώνη επειδή ο Έλληνας προπονητής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και δεν έδινε το καλό παράδειγμα στους ποδοσφαιριστές του.

Έτσι, λοιπόν, ο Στέφενς, που είχε μία μίνι συζήτηση με τον Σαββίδη για το θέμα, είδε για πρώτη φορά "αγριεμένο" τον Ιβάν και σίγουρα έλαβε το "μήνυμα" για τη συνέχεια. Πάντως, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν τρέχει τίποτα "ύποπτο" ανάμεσα στους δύο άνδρες. Ο Ιβάν εξακολουθεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον έμπειρο τεχνικό και να τον στηρίζει με κλειστά μάτια. Του έδειξε, όμως, ότι δεν θέλει με τίποτα να συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Ο Στέφενς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε σχετικά: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τιμωρήθηκα για τρία παιχνίδια. Θα πρέπει να δω και πάλι τα ματς από ψηλά. Θα πρέπει να δούμε με το τιμ τι θα κάνουμε για να δίνω εντολές". 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags