Facebook Pixel Ποιος Κατσουράνης; Αυτός είναι η καψούρα του Τίγρη!
| 2013-10-13 13:00:00

Ποιος Κατσουράνης; Αυτός είναι η καψούρα του Τίγρη!

Ποιος Κατσουράνης; Αυτός είναι η καψούρα του Τίγρη!

Με ποιον διεθνή άσο είναι τρελαμένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης και θα ήθελε να τον δει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ; Τι πιθανότητες υπάρχουν να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα;

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες σχετικά με τους παίκτες που θέλει να φέρει πίσω στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να δυναμώσει η ομάδα ενόψει της Β΄ Εθνικής.

Ακούσαμε πολλά ονόματα. Από τον  Βαγγέλη Μόρα και τον Λεονάρντο, μέχρι τον Σωτήρη Κυργιάκο και τον Κώστα Κατσουράνη!

Δεν λέμε ότι δεν μπορεί κάποιος απ΄ αυτούς τους παίκτες να πάρουν μεταγραφή το καλοκαίρι στην Ένωση, αλλά ο σκύλος ξέρει από πρώτο χέρι ότι η μεγάλη καψούρα του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι άλλος πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Απ΄ όλους τους παίκτες που έφυγαν τα τελευταία χρόνια από την ΑΕΚ, αυτόν που πραγματικά έχει πολύ ψηλά στη λίστα του, αλλά και στην ...καρδιά του, ο Τίγρης είναι με διαφορά ο ...Σωκράτης Παπασταθόπουλος!

Ο διεθνής άσος είναι η μεγάλη αδυναμία του αφεντικού της ΑΕΚ  και γι΄ αυτό σε πρόσφατη συζήτηση με συνεργάτες του, έλεγε πως θα τον ήθελε πάρα πολύ στην ομάδα όταν επιστρέψει στα "μεγάλα σαλόνια". Άλλωστε και ο Παπασταθόπουλος πριν λίγες ημέρες δήλωσε πως αν γύριζε στην Ελλάδα, η πρώτη του επιλογή θα ήταν η ΑΕΚ!

Ωστόσο, αυτή η στιγμή θα αργήσει να έρθει...  Ο "Πάπα" βρίσκεται από το καλοκαίρι στη Ντόρτμουντ και έχει ακόμα μεγάλες βλέψεις για ευρωπαϊκή καριέρα. Ο Μελισσανίδης ξέρει πως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο επειδή αποτελεί αδυναμία του, είναι πρόθυμος να περιμένει κάποια χρόνια μέχρι να τον δει ξανά με τον δικέφαλο στο στήθος.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags