Facebook Pixel Πρώην του Ολυμπιακού, ο νέος κόουτς της Εθνικής!
| 2014-02-08 13:00:00

Πρώην του Ολυμπιακού, ο νέος κόουτς της Εθνικής!

Πρώην του Ολυμπιακού, ο νέος κόουτς της Εθνικής!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ SPORTDOG! Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Ελλάδας, για ποιο λόγο επιλέχθηκε και γιατί "τρέμουν" κάποιοι διεθνείς; Ο σκύλος αποκαλυπτικός!

Εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες υπάρχουν στο θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ. Παρότι ο Φώτης Κατσικάρης φάνταζε -μέχρι και πριν από λίγες ώρες- το μεγάλο φαβορί, τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει και μάλιστα πάρα πολύ.

Ο Κατσικάρης, που μάλλον ήταν η πρώτη επιλογή, μπορεί πλέον να μην είναι καν στη λίστα, καθώς υπάρχουν σημαντικές διαφορές σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας, την οργάνωση, τη στελέχωση αλλά και το οικονομικό. Οπότε ο Φώτης, που είναι ο πρώτος υποψήφιος προπονητής για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που στραβώσει η χρονιά για την ισπανική ομάδα, όπως σας έχει αποκαλύψει ο σκύλος σε άλλο ρεπορτάζ, μένει εκτός κούρσας για την Εθνική (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Έτσι, λοιπόν, περνάμε στον πρώτο επιλαχών, ο οποίος όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sdog Pick n' Scroll" δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, η επιστροφή του οποίου μπορεί να έχει πολλές δυσκολίες, όμως έχει και πολλούς υποστηρικτές.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές-βολιδοσκοπήσεις μέσω τρίτων και υπάρχει σύγκλιση μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ τέλος του μήνα θα γίνει και το τελικό ραντεβού. Λογικά δεν θα υπάρξει διαφωνία και ο Γιαννάκης θα αναλάβει για 3η φορά την Εθνική ομάδα, γεγονός που ήδη ...ανησυχεί αρκετούς παίκτες, οι οποίοι φοβούνται μη χάσουν τη θέση τους.

Ο σκύλος και η μπασκετική στήλη στο Twitter, σας είχαν προετοιμάσει για το "μπαμ" με Γιαννάκη εδώ και πολύ καιρό και πλέον περιμένουμε από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο τον Μάρτιο να ανακοινώσει και επίσημα το όνομά του.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags