Facebook Pixel Ιδού τι συμβαίνει με τις μεταγραφές του ΠΑΟ!
| 2014-08-08 22:02:00

Ιδού τι συμβαίνει με τις μεταγραφές του ΠΑΟ!

Ιδού τι συμβαίνει με τις μεταγραφές του ΠΑΟ!

Νέο φρέσκο ρεπορτάζ για τις μεταγραφικές κινήσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού σας μεταφέρει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll». Διαβάστε άλλο ένα αποκλειστικό θέμα!
 

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός της νέας ομάδας του μπασκετικού Παναθηναϊκού και ο sportdog θα σας μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Άλλωστε, από την 1η Αυγούστου η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» σας είχε... προειδοποιήσει να μην βιάζεστε και να ακούτε με επιφύλαξη όσα θα λέγονται... δεξιά και αστερά.

Το σχέδιο λοιπόν των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αναφέρει ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να πάρουν παίκτη αυτή την περίοδο! Μεταγραφή θα γίνει μόνο ΕΑΝ... πέσει από τον ουρανό κάποια σπουδαία και σίγουρη περίπτωση.

Αν δεν συμβεί αυτό, το «τριφύλλι» θα συνεχίσει με το ρόστερ που έχει αυτή την στιγμή και θα ξεκινήσει μάλιστα προετοιμασία στις 21 Αυγούστου με τον Μανωλόπουλο, τον Μπεροκάλ τον νέο βοηθό του Ιβάνοβιτς και τον Παππά.

Τέλος του μήνα που τελειώνει ο Ιβάνοβιτς τις υποχρεώσεις του με την Βοσνία, θα έρθει στην Ελλάδα και αυτός για να πιάσει δουλειά και να δει το επίπεδο της ομάδας. Αν λοιπόν στις προπονήσεις και στα πρωτα φιλικά η ομάδα δείχνει πως δεν χρειάζεται ενίσχυση, η σεζόν θα αρχίσει με το ρόστερ που υπάρχει σήμερα!

Κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», αν στην πορεία διαπιστωθεί πως χρειάζεται παίκτης είτε στο "3" είτε στο "5" είτε αλλού, ο Ντούσκο θα εισηγηθεί την κατάλληλη προσθήκη.

Ετσι εκανε και στη Βιτόρια με την Λαμποράλ Κούτσα, όπου πρόσθετε κομμάτια στο παζλ μεσούσης της περιόδου. Ετσι θα κανει και τώρα!

Για αυτό λοιπόν μην... αγωνιάτε άδικα. Απλά πρέπει να υπολογίζετε οτι σε πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός μάλλον ολοκλήρωσε το ροστερ του. Μετά βλέπουμε...

Για να θυμάστε τι διαβάζετε και πού!



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags