Facebook Pixel Αυτός είναι η πρώτη εισήγηση του Φύσσα!
| 2014-08-14 11:30:00

Αυτός είναι η πρώτη εισήγηση του Φύσσα!

Αυτός είναι η πρώτη εισήγηση του Φύσσα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ποιος Έλληνας διεθνής έχει μπει στο στόχαστρο του νέου διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και για ποιο λόγο; O Σκύλος κάνει την αποκάλυψη...

Τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι Πράσινοι κινούνται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που θα μπορεί να παίζει τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και στα άκρα της γραμμής κρούσης, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει κίνηση και για σέντερ φορ, νεαρό και ταλαντούχο.

Η μεταγραφική σύσκεψη στο Τριφύλλι έγινε και αποφάσεις έχουν παρθεί. Πολύ δύσκολα θα υπάρξει, δηλαδή, κάποια ανατροπή στους στόχους που έχουν τεθεί από τους υπεύθυνους της ομάδας. Δεν αποκλείεται, όμως, να γίνει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής αν προκύψει κάτι εξαιρετικό στην αγορά. Μιλάμε, βέβαια, πάντα για ελεύθερο ποδοσφαιριστή με χαμηλό κασέ. Σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να "τοποθετήσουμε" τον Σωτήρη Νίνη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός παλεύει να "σπάσει" το συμβόλαιό του με την Πάρμα και αν τα καταφέρει είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει τους Πράσινους. Μπορεί να υπάρχει η εκτίμηση μέσα στην ομάδα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης, σε αυτή τη φάση της καριέρας του, δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ του Τριφυλλιού, αλλά μπορεί να γίνει ανατροπή δεδομένων από τη στιγμή που ο 24χρονος άσος αποτελεί θερμή εισήγηση του Τάκη Φύσσα.

Ο νέος διευθυντής της "πράσινης" ΠΑΕ, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον παίκτη, είναι υπέρμαχος της συγκεκριμένης μεταγραφής και θεωρεί ότι αυτός ο Παναθηναϊκός, που αποπνέει υγεία στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να βοηθήσει τον Νίνη να αναγεννηθεί και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Ο Φύσσας έχει τα κονέ και μπορεί να μεσολαβήσει για να πετύχει ο Παναθηναϊκός ένα καλό οικονομικά deal με τον διεθνή άσο μόνο στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος, όπως προείπαμε, από την ιταλική ομάδα.

Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Α-Ν-Ο! Τα "πεπόνια" της Σταματίνας Τσιμτσιλή έτοιμα να ...εκραγούν! Πάρε μάτι   ΕΔΩ 
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags