Facebook Pixel Ποιον Έλληνα θέλει ο ΠΑΟΚ για διάδοχο του Σάλπι!
| 2015-03-14 15:30:00

Ποιον Έλληνα θέλει ο ΠΑΟΚ για διάδοχο του Σάλπι!

Ποιον Έλληνα θέλει ο ΠΑΟΚ για διάδοχο του Σάλπι!

Nεαρός και ταλαντούχος, αγωνίζεται με επιτυχία στη Σούπερ Λίγκα, αλλά η μεταγραφή του μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις στους οπαδούς του Δικεφάλου. Ο Σκύλος έχει το θέμα...   

Το μέλλον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Ο Έλληνας επιθετικός έχει φτάσει φέτος στα όριά του με τις συμπεριφορές των οπαδών και είναι ενδεικτικό ότι από το μυαλό του έχει περάσει μέχρι και το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αν και το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα, με τον Ατρόμητο να είναι μια καλή επιλογή για τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του.

Όπως και να έχει, οι άνθρωποι της ομάδας προετοιμάζονται ήδη για τη διάδοχη κατάσταση αναζητώντας τον ιδανικό ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον "Σάλπι". Και, όπως όλα δείχνουν, αυτός θα προέρχεται από την ελληνική αγορά. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή νεαρό, ταλαντούχο που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος σε καλή ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, που παίζει δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου. Ο 21χρονος εξτρέμ αρέσει πολύ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που θεωρούν ότι έχει όλα τα προσόντα, δηλαδή ταχύτητα, διεισδυτικότητα και σκοράρισμα, για να εξελιχθεί στον νέο Σαλπιγγίδη της ομάδας. Aν και οι οπαδοί μπορεί να έχουν τις ...επιφυλάξεις τους γιατί ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει από τον Άρη.

Σημειωτέον ότι ο Γιαννιώτας βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς του Σέρχιο Μαρκαριάν και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα νέα πρόσωπα της Εθνικής ομάδας με τις ...ευλογίες του Γιώργου Καραγκούνη, όπως έχει αποκαλύψει πρώτος ο SportDog.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παίρνει παίκτη από τον ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό του Μανιάτη! Αποκάλυψη ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags