Facebook Pixel Ιδού οι «κομμένοι» του Μάρκο Σίλβα!
| 2015-06-27 23:23:00

Ιδού οι «κομμένοι» του Μάρκο Σίλβα!

Ιδού οι «κομμένοι» του Μάρκο Σίλβα!

Πριν ανακοινωθεί ακόμα από τον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σηκώσει μανίκια και σχεδιάζει το ερυθρόλευκο ρόστερ. Ιδού οι πρώτες αποφάσεις του!

Ο Μάρκο Σίλβα μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη, μπορεί να μην είναι καν στην Ελλάδα, αν και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχει έρθει στην χώρα μας, ωστόσο ήδη... δουλεύει για τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, ο Πορτογάλος κόουτς έχει μελετήσει πολύ προσεκτικά το υπάρχον ρόστερ των Πειραιωτών, ενώ την ίδια ώρα εξετάζει λεπτομερώς και τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο νέος κόουτς των Ερυθρολεύκων φαίνεται πως είναι αρνητικός για κάποιους συγκεκριμένους παίκτες και ήδη έχει ενημερώσει σχετικά την διοίκηση.

Ο Μάρκο Σίλβα λοιπόν δεν θέλει να υπάρχουν στον... νέο Ολυμπιακό πολλοί 33αρηδες (ίσως και παραπάνω) και για αυτό είναι αποφασισμένος να «χαλάσει» συγκεκριμένες μεταγραφές, παρά το... βαρύ όνομά τους και το καλό βιογραφικό.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα συναινέσει στην απόκτηση (όλων μαζί) και του 34χρονου Μπερμπάτοφ, και του 35αρη Σπάχιτς, και του 34αρη Νενέ, ενώ ήδη έχει στο ρόστερ τον 34χρονο Τσόρι! Σίγουρα μια, μάξιμουμ δύο θα είναι οι μεταγραφές των "βαρβάτων" - πρωτοκλασάτων... pluς 30άρηδων, που θα κάνουν το καλοκαίρι οι "ερυθρόλευκοι", αλλά όχι παραπάνω!

Ίσως για αυτό τις τελευταίες ώρες κατεβαίνει η υποψηφιότητα Μπερμπάτοφ και... ανεβαίνουν των Ζόνατας και Ζαπάτα για την θέση του στραικερ στον Ολυμπιακό.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags